Rokvici
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Naslednici pokojnog Marinka Rokvića poznati su po tome što neguju zdrave porodične odnose, a otkako su se ostvarili kao roditelji veoma su vezani za decu, kao i ona za njih.

Pravi primer za to je Markova naslednica koja je juče tek napunila godinu dana, a već obožava svog strica Nikolu, o čemu najbolje svedoči slika koju je javno objavio poznati pevač.

Naime, malu Dragu u naručju drži otac Marko dok ona miluje poster na kome je, među brojnim pevačima, čiji nastupi se najavljuju, prepoznala svog strika Nidžu.

- Duša ćićijeva - napisao je Nikola Rokvić uz objavu koja je oduševila ne samo njega, već i sve njegove pratioce.

Inače, prošle godine u ovo vreme Rokvići su slavili rođenje ove malene devojčice.

- Rodila se Draga Rokvić! Došla mi sinovica moja! - pohvalio se prošlog janura uzbuđeni pevač, koji je u međuvremenu i sam dobio još jednu devojčicu.

Nikolin brat Marko sa suprugom Sarom ima i sina Despota, dok pevač sa svojom suprugom Bojanom ima troje dece Leonu, Simeona i najmlađu Angelinu.

Podsećanja radi, Marinko Rokvić, koji je u 68. godini preminuo 6. novembra 2021, nakon borbe sa opakom bolešću, pored sinova Nikole i Marka, koje je dobio u braku sa suprugom Slavicom, ima i jednog vanbračnog, najstarijeg sina Darija Rokvića.

Kurir

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading