Poznati
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Retke su javne ličnosti koje svoju karijeru grade od prvog dana istim intenzitetom. Neretko imamo priliku da čujemo kako se mnoge mlade nade, ili čak oni sa izgrađenim imenom, povlače iz sveta medija, a retko ko od njih izrazi želju za ponovnim vraćanjem ovakvoj vrsti eksponiranja.

Neretko, najčešće pevači, odluče se za potpunu medijsku ilegalu do kraja života, međutim svedoci smo i nekolicine koji su se posle pauze vratili svom pozivu, jednako uspešni kao i na početku svog razvojnog puta.

1. ELMA SINANOVIĆ

Pevačica Elma Sinanović napravila je veliku pauzu u svojoj karijeri, a svima je nedostajao njen raskošni glas. Kako ju je zadesio veoma težak period, bolest i gubitak supruga, Elma je odlučila da se povuče iz javnosti, dok ne zaboravi na tugu i smogne snage da nastavi dalje.

- Zbog čega nisam pevala? Pa bilo je tu mnogo razloga, između ostalog i ti porodični problem, ne bih sada o tome. Povukla sam se zbog porodice, muža koji je bio bolestan. Eto, taj period je iza mene, sada se vraćam, nadam se, na velika vrata i nadam se da će sve biti kako treba, da nastavimo tamo gde smo stali- govorila je svojevremeno Elma.

O njenom povratku brujali su svi domaći ali i balkanski mediji, a pevačica je u međuvremenu snimila album, vratila se nastupima, i po odzivu publike, može se slobodno reći da je popularnija nego ikad. 

2. TANJA SAVIĆ

Tanja Savić je, osim što je rešila da se povuče sa estrade na vrhuncu karijere, odlučila i da se zbog supruga i porodice preseli u Australiju.

Ona je sa suprugom Dušanom živela u gradu Gold Coast, a kada su došli sinovi Maksim i Đorđe na svet, pevačica nije ni razmišljala da se vrati poslu.

Međutim, nekoliko godina kasnije, ona je otpočela život na relaciji Australija – Srbija, te je snimala nove pesme i nastupala. Iako nije imala nastupe kao na početku karijere, kada je pevala svakog dana u drugom gradu, Tanjina publika je bila i te kako srećna što je vidi.

Pevačica je prethodnih godina prolazila kroz buran period kada je, kako je tvrdila, njen suprug bez njenog znanja odveo njihove sinove u Australiju, a odnedavno su oni ponovo sa njom.

Pevačica sada nastupa širom regiona, snima hit za hitom, a za njene nastupe uvek se traži karta više.

3. ANA BEBIĆ

Ana Bebić je takođe zbog porodice rešila da stavi samo malu pauzu na svoju karijeru. Kako kaže za medije, nije joj bilo teško da donese tu odluku.

-Nije mi bilo teško jer sam ja porodicu htela otkako sam mala bila i uvek sam bila za to da porodicu izaberem pre nego karijeru. A i korona se desila, pa mi stvarno nije bilo teško da se za to odlučim. Volim muziku, mislim da danas, sutra, ako se stvarno trudiš biće posla i kad se povučeš. Nije lako vratiti se, došlo je mnogo novih ljudi, velika je borba da bi bio aktuelan, ali ja volim da pevam pa kako god, svadbe, proslave, žurke, šta god (smeh) – istakla je tada Ana za 24sedam i dodala koji trenutak je bio presudan da se vrati na scenu:

–Posložio se tim ljudi, naravno da je i porodica bila za to, videla sam da mogu njih dvojicu da ostavim i suprugu da ih čuva, da se ja organizujem sve, a generalno je značilo i to što sam okupila dobar tim ljudi sa kojima sarađujem i našli smo dobru pesmu. Zadovoljna sam kako je publika reagovala, ali sada ima puno posla, stalno treba nešto objavljivati da bi se vratio, ali ja volim to i trudim se, spremam novu pesmu i nadam se da će ovo biti moj neki novi početak. Muzika je moj život, kada sam zadovoljna sama sobom, mislim da ću biti bolja i svom suprugu i deci. Ja ne bih bila ja da nema muzike. Ja ću uvek deci biti dostupna i uvek ću njih izabrati nego karijeru, ali bih volela da se vratim na scenu. 

4. SLAVICA ĆUKTERAŠ

Slavica Ćukteraš je takođe zbog porodice rešila da se povuče sa scene. Ona se udala za golmana Vladu Avramova, a 2016. godine dobili su ćerku Viktoriju. Pevačica je pratila supruga i živela u mestima gde je on igrao, a onda je, nakon tri godine pauze, rešila da se vrati na scenu.

–Ja se zapravo nikada nisam povukla sa scene, ja sam samo napravila pauzu od nekoliko godina kada sam dobila dete jer sam smatrala da treba u tom trenutku da budem uz nju. Divim se ženama koje rade i koje su morale da usklađuju poslovne obaveze sa privatnim i zahvalna sam što sam ja imala tu mogućnost da mogu da budem samo mama i supruga u jednom trenutku. Međutim, ja ne bih bila ja bez muzike, ja sam umetnik, ne bih bila dobra ni svojoj ćerki ako sam nesrećna zato što mi fali neki deo. Zato sam rešila da se vratim muzici i da na taj način pokažem ćerki da se sve može kada se hoće i da, kada nešto voliš, uvek može da se nađe vremena – rekla je Slavica.

5. BANE BOJANIĆ

Sin Miloša Bojanića i nekadašnja folk zvezda, Bane Bojanić vratio se iz Amerike u Srbiju 2019. godine kako bi promovisao novu pesmu “Neka”, i time najavio povratak na javnu scenu nakon pauze koja je trajala više od deceniju. 

S novim singlom vlasnik brojnih hitova poput “Samo pijan mogu da prebolim” i “Nema više druga mog”, najavio je veliki povratak na muzičku scen koji je publika dugo čekala, a kako smo mogli da ispratimo, publika je reagovala idealno!

Naime, Bane puni kako domaće, tako i inostrane klubove i diskoteke, i čini se, nikada mu bolje nije išlo. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading