IMALI SMO NAŠ BERMUDSKI TROUGAO Miroslav Ilić progovorio o počecima na estradi, pa se prisetio prijateljstva sa velikanima narodne muzike
Printscreen Pink

U novom izdanju emisije 'Premijera Vikend Specijal', Miroslav Ilić, bio je jedan od gostiju. Pevač je progovorio o svojim planovima za budućnost, ali i jubilarnih 50 godina karijere. Pevač je takođe progovorio o svojim počecima, ali i o nezaboravnom prijateljstvu sa velikanima narodne muzike koje nikada neće zaboraviti.

Pevač je otkrio kako je sve počelo i da li je sebe oduvek gledao kao pevača koji će dočekati penziju u ovom zanatu.

Printscreen Pink

 

Kada sam ušao u ovu džunglu od zanata, nisam znao da ću se toliko zadržati. Mislio sam da će to ići godinu po godinu... Često sam razmišljao o tome da li ću doživeti penziju kao pevač i eto, danas slavim 50 godina. Mislim da sam ostavio nešto lepo iza sebe...

Miroslav je otkrio detalje velikog koncerta koji je sa godinama postao tradicija.

Uvek je dan koncerta bio taj deseti novembar. Kada je bilo razmišljanje o tih jubilarnih 50 godina, dopala mi se ideja da to bude Sava Centar... Oduvek sam želeo da ti koncertu postanu tradicija i zaista jesu, na to sam ponosan. Da se razumemo, takav projekat, iako ne volim tu reč, mora da radi neki 'mangaš', ne može to svako.

Printscreen Pink

 

Pevač je evocirao uspomene i prisetio se prijateljstva sa velikanima narodne muzike koji više nisu među nama.

Svi smo mi bili ortaci. Bilo je varnica ali nikada nije bilo svađa koje prete da ugroze naše prijateljstvo. Šaban, Džej, Tozovac, Marinko i ja smo se družili na jedan specifičan način. Kada smo imali neke manifestacije, tada često u 'Pioniru', mi smo dolazili mnogo ranije kako bismo bili zajedno. Imali smo naš 'Bermudski trougao', tri restorana gde smo se svi kretali. Ako ste hteli tezgu, neki tekst ili kvalitetnu pesmu, sve ste to mogli da nađete tu.

BIVŠA NIJEDNOG MOMENTA NIJE OSETILA DA MOGU DA POSTANEM ŽENA Elektru Elit poznati muškarac gurnuo u svet prostitucije

Komentari (0)

Loading