KO SU SESTRE SEVERINE VUČKOVIĆ? Jedna priča kako pevačica ima tužan život, a sa drugom se potukla, isplivali svi detalji
Foto: Printscreen/instagram

Danas je u medijima odjeknula vest da je pevačica Severina Vučković uhapšena nakon fizičkog okršaja sa sestrom Marijanom. Međutim, ni sa drugom sestrom Zdenkom nije u dobrim odnosima, a ovo su razlozi njihovih svađa.

Foto: Alo ilustracija

 
Severina Vučković je uhapšena nakon incidenta u domu njene majke, a ceo skandal je prijavila njena sestra Marijana. Inače, pevačica od ranije nije u dobrom odnosu sa sestrama, naročito sa Marijanom, koja joj, navodno, brani da viđa majku.
 

Printscreen

 
Pevačica ima dve sestre, Zdenku i Marijanu, a sa Marijanom je donedavno bila u odličnim odnosima. Ona je novinarka i živi i radi u Beogradu. Sa starijom sestrom, Zdenkom, Seve ne razgovara već dugo, a ona živi u blizini Zadra.

Naime, Zdenka se svoje slavne sestre odrekla nakon što se ona udala za Srbina, sportskog menadžera Igora Kojića, od kog se prošle godine razvela nakon šest godina braka.

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću - rekla je Zdenka ranije za hrvatske medije.

- Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd - rekla je Zdenka, a njen muž je dodao:

- Njih dve se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više.

- Lepo nam je pokojna nana govorila: "Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose" - istakla je 2015.

Printscreen

 

Navodno je Zdenka u boljim odnosima sa Marijanom nego sa Severinom, piše "Kurir".

Ranije se pisalo i da su se sestre Vučković posvađale oko izvesnog zemljišta u Splitu na kom je izgrađen put za šoping-centar. Naime, Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima. Severina za sve ovo vreme nikad nije iznosila prljav veš niti je govorila bilo šta o odnosu sa svojim sestrama.

Kako su mediji ranije prenosili, Severina i Marijana su već duže vremena u svađi, a tada se u pevačicin život upleo i Centar za socijalni rad zbog sukoba sa sestrom.

Printscreen

 

U medijima se nedavno pojavila vest da je radnica Centra prijavila Severinu za haos koji je napravila kada ju je izvređala, te je navodno reagovala i policija. Zbog sumnje da je remetila javni red i mir na štetu zaposlene Centra za socijalnu zaštitu, poslat je optužni predlog Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, a kako je tada navedeno, reč je, naime, o porodičnim problemima.

Severinina i Marijana majka Ana imala je zdravstvenih problema, pa sve više vremena provodi sa pevačicom u njenom domu. Međutim, Sevina sestra Marijana poverila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema, i to sve navodno zbog Vučkovićeve.

Marijana je tada tvrdila da se Severina petlja u njihov odnos, a svađa sestara kulminirala je proteklih meseci. Sevina sestra požalila se da nije ni upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem, a pevačicu krivi i za narušene odnose s ćerkom Mijom Popović. Severinina nećaka stanovala je tokom studija u pevačicinom stanu, a pošto se udala i dobila dete.

OGLASILA SE TAMARA ĐURIĆ Starleta je objasnila zbog čega je bila u policiji: Nije istina da mi je lupio šamar!

Komentari (0)

Loading