NAKON NAVODA DA PRELAZI NA PINK! Oglasila se Dragana Katić i otkrila sve o svojim budućim planovima, spomenula i Grand (FOTO)
Alo

Vest da će Dragana Katić posle čak 24 godine vernosti Grand produkciji i istoimenoj televiziji preći da radi ni manje ni više već na TV Pink odjeknula je kao bomba, a sada se oglasila i sama voditeljka.

Naime, Dragana je na društvenoj mreži Instagram napisala da ne napušta emisiju "Nikad nije kasno " i da ostaje verna svojoj kući.

NAKON NAVODA DA PRELAZI NA PINK! Oglasila se Dragana Katić i otkrila sve o svojim budućim planovima, spomenula i Grand (FOTO)

Printscreen

 

- Pojavila se vest da napuštam Grand produkciju i emisiju "Nikad nije kasno" što nije tačno, s obzirom da sam srećna u istoj i da jako volim ljude sa kojima radim - napisala je Dragana.

Podsetimo, Katićeva započinje karijeru 1986. godine na TV RTB.  Pored jutarnjeg programa, vodila je i emisije „Leto na Adi“, „Nedeljno popodne“, kao i dodele nagrada i festivale „Oskar popularnosti“ i MESAM. Najveći uspeh ostvaruje kao voditeljka emisije „Grand šou“, a član Grand produkcije je od njenog osnivanja 3. decembra 1998. godine. Poslednjih godina gledali smo je kao voditeljku veteranskog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“.

NEĆU DA MU IZIGRAVAM MAMU I DA MOGU DA GA RODIM Neda Ukraden ima hit uslove za novog muža, pevačica javno izgovorila ovu rečenicu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading