IVANA PETERS JOJ NAPISALA PESMU Mlada pevačica i tiktokerka objavila prvenac, publika oduševljena (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

 Ivana Babić objavila je prvu pesmu pod nazivom "Priđi bliže" čiji je autor teksta i muzike njena mentorka, Ivana Peters, produkciju je radio Cobi, a spot 3PM, dakle sve sami profesionalci.

Mlada pevačica i tiktokerka nije krila uzbuženje zbog prvenca, a otkrila je da se sve dogodilo spontano.

- Razmišljala sam dugo šta da mi bude prva pesma a onda se sve desilo spontano - kaže Ivana i dodaje:

 - Pošto je moja mentorka Ivana Peters kantautorka, pustila mi je nekoliko melodija na kojima je radila i ja sam izabrala onu koju sam osetila na prvo slušanje. Pošto me Ivana poznaje već 7 godina i gleda me kao svoje dete, bilo joj je lako da napiše tekst koji mi savršeno odgovara - rekla je Ivana Babić.

Podsetimo Ivana se pojavila u prvoj sezoni Pinkovih zvezdica sa 11 godina, gde je stigla do polufinala. Toliko je brzo napredovala iz nastupa u nastup da su je hvalili svi članovi žirija: Leontina, Jelena Tomašević, Goca Tržan i mnogi drugi. Ivana je posle takmičenja nastavila sa školom pevanja, muzičkom školom i osvojila je brojne nagrade.

U pesmi Priđi bliže se obraća svojim vršnjakinjama koje pate i kojima treba kiseonik kad pomisle na neostvarenu ljubav. Ivanu Babić možete videti i na Tik Toku gde ima više od 20 hiljada pratilaca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading