TI SI NULA! Ksenija brutalno izvređala svog bivšeg dečka Ivana Neškovića, uvrede letele na sve strane, a jedna stvar mu je posebno srozala ego!
TV Kurir Printscreen

Jedan od najvećih zavodnika u Baru Ivan Nešković patio je zbog izbacivanja svoje devojke i priželjkivao i svoj odlazak iz Bara, a kada se to obistinilo, nastavio je vezu sa njom.

Iako je nedavno objavljivao zajedničke slike kojima je otkrio da su "zaljubljeniji nego ikad", istina je isplivala na videlo i kada su se vratili u Bar.

Ivan i Ksenija ponovo nisu zajedno, a čak su bili na korak do tuče čim su ušli u stan!

- Ksenija je napolju još gore zlo nego što je bio ovde - pričao je Ivan Kristini, dok se Ksenija jadala devojkama:

- Ivan i ja ne možemo da funkcionišemo napolju. Tražila sam mu posao, u Austriji, Sloveniji, u Beogradu mu sredila posao za 5 minuta, ja bih se lako selila zbog posla, ali on neće da radi! Nije još porastao kako treba - rekla je ona.

TI SI NULA! Ksenija brutalno izvređala svog bivšeg dečka Ivana Neškovića, uvrede letele na sve strane, a jedna stvar mu je posebno srozala ego!

TV Kurir Printscreen

 

Kasnije su se i pokačili, Ksenija mu se unosila u lice, a onda su se ponovo izvređali.

- Ti ćeš da me uslovljavaš, kada meni treba 10 minuta da sredim stvari, radim na Instagramu, kažem pusti me... on dođi kod mene u krevet. Kažem pusti me, on se is**čka! Meni treba uspešan muškarac, od ljubavi se ne živi! - vikala je ona.

Ksenija se potom unosila Ivanu u lice, a on je psovao da ga ostavi na miru.

- Ni dete te ne voli, ni majka ni otac, nemaš posla, ti si nula - vikala je Slovenka.

Ksenija je potom rekla Ivanu i "da mu je mali".

- Ovolicki ti je! Znaš na kolike sam ja navikla? Ovolike! Makedonske - vikala je Ksenija i pokazivala rukama, dok je Marko otrčao do Bara da prenese ostalima da je haos u stanu "i da obezbeđenje stoji i čeka ispred vrata".

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

ZAKUVALA IGRICU! Gde Maja Kovačević nogom kroči, tu trava ne raste, a u to će se uveriti i njeni rijaliti cimeri iz Bara

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading