ZAKUVALA IGRICU! Gde Maja Kovačević nogom kroči, tu trava ne raste, a u to će se uveriti i njeni rijaliti cimeri iz Bara!
Kurir televizija

Maja Kovačević ponovo je u rijalitiju Bar, spremna da razoruža sve.

Maja Kovačević, žena za kojom su mnogi takmičari ali i gledaoci kukali kada je diskvalifikovana, nedavno se vratila u rijaliti "Bar" kao učesnik povratnik koji nema pravo da se takmiči za nagradu.

Ovo je finalna nedelja Bar-a i ostalo ih je samo petoro: Davor, Darko, Dejana, Sanja i Kristina.

Poslednji zadatak za finaliste bio je da na specijalnim kutijama napišu svoje osobine. Poenta zadatka jeste ta da publika u te kutije ubaci što više papira sa istim osobinama koje su oni naveli.

ZAKUVALA IGRICU! Gde Maja Kovačević nogom kroči, tu trava ne raste, a u to će se uveriti i njeni rijaliti cimeri iz Bara!

Printscreen/KurirTelevizija

 

Međutim, Maja nije htela da igra po pravilima i u svaku kutiju ubacivala je kontra osobine od onih koje su već napisane.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG! Nastavlja se suđenje čuvenom glumcu, osumnjičenom za silovanje

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading