Luna Đogani Marko Miljković
Alo/Dejan Briza

Sveži rijaliti supružnici Luna Đogani Miljković i Marko Miljković postali su roditelji. Nema medija u Srbiji koji se bave estradom i šou-biznisom a da 15. juna nisu objavili vest da se u bolnici „Narodni front“ u Beogradu u 14.42 posle podne rodila Mia Miljković – živa i zdrava, teška četiri kilograma i 100 grama. Slavlje povodom rođenja naslednice počelo je u stanu Lune i Marka, i to na prozoru, da bi se potom preselilo u Skadarliju uz pratnju brojnih novinarskih i televizijskih ekipa. Društvene mreže su gorele od stori objava ponosnog tate, tetki, ujaka, ali i bake i deke Đogani.

Da je jako lepo biti tek rođeno dete poznatih roditelja, svedoči i činjenica koju je Alo! ekskluzivno saznao od izvora bliskog Luni i Marku, a tiče se toga da je Mia praktično već počela da zarađuje i svojim roditeljima donosi prihode u vidu novca i robe.

Luna Đogani Marko Miljković

Alo/Dejan Briza

 

 

- Luna i Marko su jako popularni na Jutjubu i društvenim mrežama i iako je to nekima čudno, Mia je počela da zarađuje i pre rođenja - počinje izvor svoju priči, i objašnjava:

- Zbog vlogova koji imaju neverovatnu gledanost Luna je uspela da sobu svoje naslednice sredi isključivo preko kompenzacija sa veoma skupim brendovima nameštaja i garderobe za decu. U sobi je roze krevetac sa baldahinom na kome su i inicijali bebe, zatim kolevka s elektronskim ljuljanjem i klupa za povijanje sa kadicom u kojoj se greje voda do potrebne temperature - izdeklamovao je izvor, koji se kune da je sve to video svojim očima.

Dobro je poznato da je Luna već zarađivala preko društvenih mreža, ali ovo je i za nju samu bilo veliko iznenađenja jer je interesovanje za njeno majčinstvo kada su klijenti u pitanju nadmašilo njena očekivanja.

OTKRIVAMO Mia Đo Mi puni konto roditeljima!

Printskrin

 

 

- Zahvaljujući tome što je postala majka, Luni se sada otvara ceo spektar poslova i sadržaja koji će moći da reklamira i plasira na mrežama. Otkako se porodila, pokloni stižu sa svih strana, a sve je prilagođeno potrebama tek rođene bebe i mlade majke u postporođajnom periodu - kaže izvor blizak rijaliti učesnici.

- Miljkovićeva ne odbija saradnje, u pregovorima je i za plaćena sponzorstva koja su predložena i pre porođaja, a o svemu će razmisliti kada sa Mijom dođe kući - završio je izvor.

OTKRIVAMO Mia Đo Mi puni konto roditeljima!

Printskrin

 

 

Da li će Mia imati umetničko ime?

Kada je izgovorila sudbonosno „da“ Marku Miljkoviću na tajnom venčanju, Luna Đogani se pohvalila i s novim umetničkim imenom Luna Đo Mi. Postavlja se pitanje da li će i svojoj ćerkici na ime Mia dodati Đo Mi i tako je na neki način brendirati od prvog dana rođenja.

Sve o apartmanu u kome se nalazi Luna sa ćerkom i privatnosti koju ima, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading