Marija Zaharova
Foto: Alo/Profimedia

- Pred našim očima se odvija ‘čisto englesko ubistvo’. Uverena sam da je to rekao. Ali odjek koji je izazvala ova izjava primorao je London da odstupi i žrtvuje Rojters - napisala je Zaharova na svom Telegramu.

Prethodno je Zaharova, komentarišući izjavu britanskog ministra Kamerona o "pravu" Kijeva da britanskim oružjem napadne rusku teritoriju, uporedila kijevski režim sa terorističkom grupom Al Kaida (zabranjenom u Rusiji).

- Neka se pripreme za to da će kijevski režim izvoditi napade britanskim oružjem na teritoriji Britanije, kao što su nekada radili teroristi Al Kaide koje su odgojili zapadnjaci - rekla je Zaharova.

Ranije je agencija Rojters saopštila da je povukla vest u kojoj se navodi da je britanski ministar spoljnih poslova Dejvid Kameron tokom posete Kijevu izjavio da Ukrajina navodno ima pravo da britanskim oružjem gađa teritoriju Rusije. U saopštenju agencije dodaje se da će uskoro biti objavljena revidirana verzija.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal MINISTRI POLOŽILI ZAKLETVU U DOMU NARODNE SKUPŠTINE Izabrana nova Vlada Srbije #alo #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #viralvideo #vladasrbije #zakletva ♬ original sound - Alo_portal


 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading