"TUCITE DECU" Skandalozna izjava Katarine Živković o metodama vaspitanja: BATINA JE IZ RAJA IZAŠLA!
Nikola Todorović/Alo!

Međutim, javnost je burno reagovala na Katarininu izjavu da decu treba izlagati nasilju. 

- Mene su tukli kada sam bila mala i ništa mi ne fali! U nekim slučajevima batina je iz raja izašla. Ova vremena su mnogo nezgodna zbog telefona i društvenih mreža, pa je klince teško kontrolisati. Roditelji treba prvo da ih kazne oduzimanjem mobilnih, a ako ni to ne pomaže, onda ih tucite - rekla je Katarina Živković.

Nikola Todorović/Alo!

 

Ona je takođe objasnila da smatra da muškarci naspram žena šampioni u laganju.

- Ni žene nisu uvek iskrene, ali se na nama to lako primeti. Mi češće lažemo oko sitnica, a muškarci oko krupnih stvari - rekla je Kaća i dodala da brak u kojem žena zarađuje više od muža može da opstane.

- Naravno da može! Važno je da se ljudi vole, a ne ko koliko ima para. Ipak, kad je žena uspešna i bogata, muškarac može da se oseti inferiorno".

- Žena ne mora da bude domaćica jer živimo u 21. veku! Ako muškarac očekuje od žene da bude odlična kuvarica i domaćica, a ona pristane na to, to je njihova stvar. Žene sve manje kuvaju jer nemaju vremena, a i sve mogu da naruče. Kad se udam i postanem majka, naučiću da kuvam. Da bi neko uživao u spremanju hrane, to mora da voli. Ništa ne treba da se radi na silu - kaže ona za Informer.

POSTALA UGOSTITELJKA Kaća Grujić s rođenom sestrom pokrenula privatni biznis

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
zora

12.01.2023 09:51

Nad danasnjom decom roditelji nemaju nikakav autoritet. Nevaspitana su i profitiraju od toga da roditelji nesmeju da ih taknu ali zato su oni ti koji udaraju roditelje. Videla sam dete od 7-8 godina kako udara majku zato sto nece da mu kupi nesto sto je pozeleo. Kaznjavanja ne pale jer posle moljakanja roditelji popiste a deca znaju da ce se to dogoditi. Nema autoriteta ponavljam, roditelji su prevazidjeni.Zato neki samar i nebi bio toliko maltretirajuci da im se pokaze ko je autoritet u kuci i da nisu to oni.

kiki

12.01.2023 10:49

ko želi da mu dete bude kao katarina živković, i treba da tuče svoje dete.

Ljubiša

12.01.2023 11:08

Sve tačno rekla... Žena treba da bude, gospodja na ulici i poslu, domaćica u kući i kurva u krevetu. Takvu muž ne vara. Naravno i decu treba smiriti po potrebi "Mirkom".

DRAGAN MILICEVIOC DRAZA

12.01.2023 11:23

bravo ,sve je tako !

Duška

12.01.2023 13:29

Od kad je uveden zakon da roditelj nema nikakva prava ,od tada se dešava ova bruka po školama,kafićima ulicama,to nisu deca to su razbojnici.Da li smo to hteli,nismo ali trendovi su bitni,treba uništiti omladinu.Roditelj je odgovoran i mora da vaspita decu a ne da to prepusti ulici i društvu!

Mare

14.01.2023 23:05

Devojka je jako, jako glupa. Fizički izgled očajan. Može da se sredjuje i doradjuje do sutra, ono na čemu je trebala da radi nije i to je to sada. Prazna, jeftina i bezlična u svakom smislu.