Čuvamo i negujemo  slobodarsku tradiciju Srbije
Todor Petković - Udruženje veterana - Alo!

- Očuvanje i negovanje slobodarskih tradicija Srbije, očuvanje ugleda i etike pripadnika OB i VP koji doprinose odbrambenoj i bezbednosnoj sposobnosti Srbije i zalaganje za unapređenje socijalnog i društvenog statusa bivših pripadnika - veterana Udruženja - rekao je on, i dodao da je od samog osnivanja Udruženje dobilo bezrezervnu podršku velikog broja veterana koji su čitav radni vek posvetili očuvanju bezbednosti i slobode naše države i našeg naroda.

Petković je istakao i da su u proteklom periodu postignuti značajni rezultati.

Čuvamo i negujemo  slobodarsku tradiciju Srbije

Todor Petković - Udruženje veterana - Alo!

 

- Neposredno nakon osnivačke skupštine konstituisani su svi organi Udruženja: izvršni odbor, nadzorni odbor i statutarna komisija. Pored toga, formirane su i četiri sekcije, i to: za politiku odbrane i bezbednosti; za statusna i socijalna pitanja; za informisanje; i za negovanje tradicije - naveo je on, i naglasio da su u svim organima srazmerno zastupljeni bivši pripadnici OB i VP, kao što su  zastupljene sve kategorije lica bez obzira na raniju dužnost, čin ili položaj.

- Za svoj dosadašnji rad Udruženje je dobilo brojne pohvale i priznanja od državnih i drugih institucija, pojedinaca i srodnih udruženja. U narednom periodu nastojaćemo da svojim aktivnostima radimo na povećanju broja članova, kao i na daljoj afirmaciji ugleda organa bezbednosti i vojne policije - rekao je on.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading