ŠEŠELJ IZAZVAO BURU EMOCIJA Jovana Jeremić odmah briznula u plač - Pogodi me kad tako pričaš (VIDEO)
Foto: Printscreen TV Pink

- Hteo bih da se osvrnem na ovo što ti se dešava. To je strašno upozorenje i pretnja, ne bi li te naterali da zaćutiš. Budući da si burno reagovala i sve otkrila, pretnja postaje stvarna opasnost. Mislim da ti je potrebna policijska zaštita - rekao je Šešelj.

Istakao je da i dalje postoje "ostaci" klana Velje Nevolje, te da ih ne treba potcenjivati.

- Treba da nastaviš da se boriš za svoje principe, političke i društvene stavove, ali da budeš oprezna i moraš da imaš zaštitu. Daju je svakakvoj bagri i ti je onda višestruko zaslužuješ. Apelujem na policiju da, ako već nije preuzela mere, da to odmah uradi - rekao je Šešelj, nakon čega se Jovana rasplakala.

- Nemoj da plačeš, budi jaka.

- Pogodi me kad tako pričaš - odgovorila mu je voditeljka.

Jovana Jeremić na poruke nije ostala imuna pa je sve iznela u javnost, a podnela je krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica.

Ona je poručila da će ovaj slučaj isterati do kraja i da veruje da će nadležni organi pronaći osobu koja joj je pretila, ali da sigurno neće prestati da priča o starletama, te da je nikakve pretnje neće zaustaviti u tome da radi svoj posao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Alpaćino

30.07.2022 13:27

hahahhahaha Ovakva glupača do sada nije viđena na tv... hahahahahahahah

ZAZA

30.07.2022 13:55

MNOGO JE RAZVEZALA JEZIK, SAMO JA PA JA, TAKO JOJ I TREBA!!!

Pera seljak

30.07.2022 14:22

Dokle je spremna da ide ova raspuštenica zarad malo popularnosti. Klasičan primer provincijalke palanačkog mentaliteta. Kakva tv takva i voditeljka.Sram i blam.

Душшка

30.07.2022 17:29

Срамота ,какви смо то људи?Претње су упућене једној самохраној мајци а уз то је она успешна јавна личност.Шта треба,да ли бисте били срећни да се претње остваре?Имате ли ви децу,сестру,подржавате криминалце?!

ima

30.07.2022 18:25

talenat za slihtanje, tu bi mogla osvojiti prvo mesto.