PRPA, BATO! Zorana Mihajlović izvređala kolege iz vlade
Alo

Mihajlovićeva, otprilike kao da će ona biti buduća premijerka, ponovo je, gostujući na TV Insajder, držala lekciju kolegama iz Nemanjine, ali i celoj Srbiji. Ona, izgleda, jedina zna šta i kako treba da se radi.

MOGLO I VIŠE

Aktuelna potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS izjavila je da je od toga kada će biti formirana nova vlada važnije kakav će biti njen program i njeni ciljevi. Prema informacijama iz njenog okruženja do kojih je došao Alo!, njena retorika u direktnoj je vezi da strepnjom da u novoj vladi neće biti ministarka. Ali, evo šta je rekla...

- Svi bismo voleli što pre da se formira vlada, ali važnije od toga kada će biti formirana jeste kakav je cilj te vlade, kakvu poruku šalje. Moj stav je i da ćemo morati da imamo jasniji stav prema ratu u Ukrajini, da budemo racionalni i da gledamo u budućnost, nemamo vremena da gledamo u prošlost, jer se svet menja - izjavila je ministarka, i dodala:

- Uverena sam da će nova vlada biti snažnija od trenutne, koja nije, između ostalog, bila ni dovoljno efikasna. Razgovori o kadrovskim rešenjima su dvosmerna ulica. Za mene je najvažnije da vidim koji su ciljevi vlade, a s obzirom na to da nas čeka teško vreme, verujem da ćemo imati snažniju vladu od trenutne, jer ova nije bila dovoljno efikasna i snažna. Baš zato što sam deo ove vlade, s punim pravom govorim o tome da smo mogli i više da uradimo da smo u svim resorima imali najbolje i najobrazovanije ljude sa znanjem i iskustvom. Jedan od uslova da li ću uopšte razgovarati o učešću u narednoj vladi jeste da li smo spremni da menjamo energetiku ili ne. Ako nismo, onda to nije mesto za mene - rekla je Mihajlovićeva.

JAVNI OKRŠAJI

PRPA, BATO! Zorana Mihajlović izvređala kolege iz vlade

Alo

 

 

Veoma brzo, usledio je žestok odgovor funkcionera SNS i narodnog poslanika Vladimira Đukanovića. On je Zorani poželeo srećan put u opoziciju.

- Ova osoba govori o rezultatima i šta su njeni uslovi da bude u vladi. Zemljo, otvori se. Bogu hvala, na osnovu njenog baljezganja jasno se zaključuje da na sreću građana Srbije dotična uskoro neće biti ništa. Srećan put u opoziciju - poručio je svojoj stranačkoj koleginici Đukanović, koji je sa njom imao više javnih okršaja.

Pikirala na mesto premijerke

Kako je Alo! u nekoliko navrata pisao, Zorana Mihajlović, uzdajući se u svoje inostrane sponzore, imala je velike ambicije i priželjkivala čak i premijersko mesto u budućoj vladi Srbije. Pisali smo, na osnovu pouzdanih informacija dobijenih od ljudi iz njenog okruženja, da je pojačala treninge i promenila način ishrane da bi se „dopala“ kamerama, sve u iščekivanju neke više funkcije.

Sada, po svemu sudeći, bila bi zadovoljna i da ostane ministarka...

Počela kod Dinkića

PRPA, BATO! Zorana Mihajlović izvređala kolege iz vlade

Blic/Slobodan Miljević

 

 

Zorana Mihajlović, ako i pređe u opoziciju, kako sugeriše Vladimir Đukanović, naći će se u dobro poznatom društvu. Svoju političku karijeru, naime, ona je počela u G17, stranci koju je vodio Mlađan Dinkić, jedna od perjanica petooktobarskih promena.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Baba Milka

02.07.2022 08:47

Lako je njoj preleteti , to je i dosad radila . Zasto ptice kukavice podmecu svoja jaja u tudja gnezda ? Nikad mi nije bilo jasno zasto im je tudje gnezdo draze od svog .