SKANDAL Oliveri ne smeta što Jadranka mrzi Srbe!
Printscreen

Pesme Jadranke Barjaktarović, koja je poznata kao partijska pevačica DPS-a, stranke Mila Đukanovića, puštene su u udarnom terminu na Radio-televiziji Srbije.

To ne bi bilo ništa strašno da njoj nije zabranjen ulazak u našu zemlju jer je pre dve godine na mitingu DPS pevala: „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije!“

Time je bez srama napala zemlju u kojoj je i stvorila i gradila svoju muzičku karijeru.

Brojni građani na društvenim mrežama izrazili su ogorčenost zbog ove situacije, s obzirom na to da je RTS javni servis i kao takav pripada njima. Oni su mišljenja da je nedopustivo da se prostor daje ličnosti koja otvoreno mrzi Srbiju.

SKANDAL Oliveri ne smeta što Jadranka mrzi Srbe!

Foto: Printscreen/instagram

 

S druge strane, urednica zabavnog i sportskog programa RTS Olivera Kovačević nema problem s tim. Naime, na pitanje novinara da prokomentariše sporni događaj i objasni kako to da na našem javnom servisu građane Srbije muzikom zabavlja žena za koju postoje neoborivi dokazi da je svojim javnim nastupima pokazivala šta misli o Srbiji i njenim građanima, ona je samo kratko odgovorila da na to nema nikakav komentar i prekinula vezu.

- Nemam komentar, hvala vam - rekla je Olivera.

Komentarišući ovu situaciju, popularni folk pevač Aca Lukas kaže da ništa tu nije čudno kada je u pitanju čuveni dvojac RTS-a Bujošević - Kovačević.

-  Opšte je poznato da je uređivačka politika koju sprovodi Kovačevićka uglavnom veoma perfidno i poluprikriveno nastrojena protiv svoje zemlje i naroda! Što se vidi i iz priloženog! Ne toliko zbog Jadranke i njenih stavova, koji su na kraju krajeva i njeno pravo, nego zbog samog čina da je dotična pevačica dovedena na Javni servis, na najvažniju medijsku ustanovu i televiziju u zemlji, i pored svega,  uprkos svemu što je ona uradila i pokazala šta misli o zemlji na čijoj televiziji sada uz amin direktora i urednika gostuje!

Nije bitna Jadranka, koliko je mnogo bitnije da se zapitamo kada će se ovaj antidržavni, protivnarodni, destruktivni i ponajviše potpuno izdajnički dvojac skloniti sa ovako važnih i bitnih funkcija! Jer je potpuno besmisleno da javno glasilo, i to najbitnije u zemlji, zbog ovo dvoje probisveta i korumpiranih prevaranata bude talac njihovih mentora iz inostranstva i bude okrenut protiv svog naroda, u čijoj službi treba da bude, i na kraju krajeva naroda koji ga i plača - zaključio je Lukas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
BRANKO

22.05.2022 07:16

KOVAČEVIĆKA DA PODNESE OSTAVKU NA MESTU DIREKTORA.DOSTA JE UCENE I VREĐANJA SRBIJE.RTS.JE NAŠA KUĆA MI JE PLAĆAMO.

mica

22.05.2022 07:28

bruka ostavka urednici mi gradjani placamo gaspodjo dignuta

Nesa

22.05.2022 08:09

Ajde sada lepo da joj se da otkaz..pozove na informativni.... . Jer narod placa rts....a doticna je protiv srpskog naroda... Dokle vise ovo blace je naroda....

Драган

22.05.2022 08:38

Наравно да Оливери не смета - и она је самомрз и аутошовиниста.

Djole

22.05.2022 09:05

Za novac srpskog naroda, siriti mrznju prema istom? Necuveno! Ko im sve to dozvoljava? Aco, svaka ti je na mestu! Ja vise prebijene banke za RTS ne dam! A to dvoje, na sud treba!