Savetnik Zdravka Ponoša saopštio plan: Srbija da POKLONI Albancima Kosovo i po 100 EVRA!
Alo/Dejan Briza

 

- Kosovo pokloniti građanima Kosova uz 100 evra doplate po čoveku. To je politika. I da završimo sa ovim sviranjem k***a. Hoćemo u NATO i EU. Samo to je politika Normalnosti - napisao je Srđan Dragojević na svom Tviter nalogu, a poznato je se sam Zdravko Ponoš, Đilasov i Marinikin kandidat, izjavio da će mu reditelj biti savetnik.

Savetnik Zdravka Ponoša saopštio plan: Srbija da POKLONI Albancima Kosovo i po 100 EVRA!

Printscreen

 

Treba napomenuti da dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić daje pomoć od 100 evra mladima u Srbiji, Ponošev savetnik bi taj novac dao Albancima sa Kosova, plus bi im poklonio Kosovo, koje smatra nezavisnom državom!

Pored toga, Dragojević je još jednom napomenuo da Srbija mora da uđe u NATO.

Podsetimo, Ponoš je ponovo potvrdio svoje preferencije o članstvu Srbije u NATO tako što sastavlja tim koji će da uvede našu državu u Alijansu i naveo da će u tom timu njegov savetnik biti Srđan Dragojević, koji je juče izjavio da Srbija treba da uđe u NATO.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
MUJO

21.02.2022 10:25

Ne poklanjaj tuđe,a što se para tiče skinite sa đikijevog računa pa dajte albancima.

Sale

21.02.2022 10:29

Taj film neće moći da gleda u Srbiji

Stojko

21.02.2022 10:42

A sad realno. Pricali ste kako mladi albanci sa Kosova uzimaju licnu kartu i pasos Srbije da bi mogli da odu sa Kosova. Sta ih sprecava da se prijavljuju z anovcanu pomoc koju nasa drzava deli? Jel imamo statistiku koliko albanaca sa Kosova je dobilo tu pomoc ili koliko penzionera je dobilo 20000?

Marko

21.02.2022 10:54

Poslev Ovakvih izjava ,te SPODOBE ,TREBALO BI ODVESTI NA POSMATRANJE .ILI NISU UZELI LEKOVE ,ILI SU SE ISTIM PREDOZIRALE .CITAM I PADAM U SEVDAH .LJUDI SVASTA UZIMAJU NA SVOJU RUKU .NE PITAJU STRUCNE LJUDE .