ĐILAS I KURTI, NEMA RAZLIKE! Dalibor Jevtić reagovao na sramnu izjavu da su Srbi sa KiM kriminalci
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Izjava Dragana Đilasa u kojoj Srbe na Кosmetu naziva kriminalcima se ne razlikuje ni za slovo od stava Кurtija koji pod tim izgovorom šalje specijalce da pucaju na "kriminalce".

Mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću i Srpskoj listi je Đilasova i Кurtijeva zajednička, usklađena i jedina "politika". U trenutku kada Srbi na Кosmetu svakodnevno trpe raznorazne pritiske i nepravde od strane Кurtija, Đilas je ovih dana u Vašingtonu kako bi Srbe na Кosmetu nazivao kriminalcima i na taj način pripremio zvaničnu posetu Кurtija Vašingtonu koji će uskoro na istom mestu da potvrdi te iste stavove.

Dok albanski predstavnici glasno i javno govore da im je predsednik Aleksandar Vučić prepreka u ostvarivanju njihovih ciljeva i da "Vučić mora da padne sa vlasti", Dragan Đilas isto to ponavlja u Vašingtonu! Bez trunke stida Đilas je rekavši da su Srbi na Кosovu kriminalci je i Srećka Sofronijevića, Ranka Bacića, malog Nikolu Perića i sve druge hrabre Srbe na Кosovu nazvao kriminalcima!

Upravo zbog toga Srbi sa Кosmeta i severno i južno od Ibra imaju jednu poruku za Đilasa a to je da ga se svaki Srbin stidi! Dragan Đilas je bruka i sramota svakog Srbina sa Кosova i Metohije!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading