PETKOVIĆ OSUDIO ĐILASOVE IZJAVE U VAŠINGTONU Lobira za Albance, pomaže Kurtiju!
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

 

"U maniru istaknutog albanskog lobiste na čemu bi mu pozavideli i svi političari u Prištini, tajkun Dragan Đilas napao je Srbe sa Kosova i Metohije i to u sred Sjedinjenih Američkih Država

I dok Đilasu mu smeta Srpska lista koja je danonoćno sa svojim narodom na barikadama delila sudbinu i branila svoja ognjišta, ne smeta mu Aljbin Kurti o kome nijednu jedinu reč nije rekao?! 

Sada je jasan pravi razlog Đilasovog puta u Ameriku - da u trenutku kada Aljbin Kurti preti novim jednostranim akcijama na severu pokrajine pomogne albanskim političarima i to na štetu srpskog naroda. Ponizavajuće i bedno!

Dragan Đilas je bruka i sramota svakog Srbina sa Kosova i Metohije, ali nema sumnje da je svoj lobistički posao u SAD odradio kako treba i da će sada značajno uvećati svoju tajkunsku imperiju od 619 miliona evra, ali i dobiti aplauze Kurtija i političara u Prištini. 

Onaj koji je kriminalnim radnjama od Mauricijusa do Hong Konga uvećao svoju tajkunsku imperiju, našao je da kriminalcima naziva Srpsku listu koja decenijama deli sudbinu srpskog naroda i bori se za naš ostanak i opstanak u pokrajini. 

Kako to da Đilas nije digao glas kada su pucali u Srećka Sofronijevića, pretukli malog Nikolu Perića ili Ranku Baciću slomili rebra, nego je digao glas kada treba napasti Srbe i to u SAD i pomoći Kurtiju? 

Kako je jedina Đilasova politika mržnja prema Aleksandru Vučiću, ne čudi da tu mržnju Đilas preslikava na Srbe sa Kosova i Metohije koji predsedniku bezrezervno veruju jer znaju da se za njih danonoćno lavovski bori", istakao je direktor Kancelarije za Kosovo i Meohiju, Petar Petković.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading