ANA BRNABIĆ VS MARINIKA TEPIĆ Srebrenica pokazala ko je vera, a ko nevera
Alo/ Ilustracija

 

U ovim rečima premijerke sadržan je jasan stav zvaničnih predstavnika države Srbije, a on je aposlutno i izraz mišljenja većine građana Srbije.

Na drugoj strani, deo opozicije koji predvodi Marinika Tepić zalaže se za to da Srbija prizna navodni genocid u Srebrenici i uvede zakon po kom će negiranje tog "genocida" biti kažnjivo i podrazumevati krivično gonjenje.

Tepić je čak i jedan od potpisnika predloga takve rezolucije koji je trebalo da se nađe u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Pored toga, Marinika Tepić neprestano zamenjuje teze i tvrdi kako je u Srebrenici počinjen genocid "u naše ime". Ništa se u Srebrenici nije dogodilo "u naše ime", niti je 99,99 odsto Srba znalo šta se tamo dešava, niti su slali bilo koga da vrše bilo kakve zločine.

ANA BRNABIĆ VS MARINIKA TEPIĆ Srebrenica pokazala ko je vera, a ko nevera

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

 

 

Teško održiva teza ipak je jedna od glavnih agendi Marinike Tepić i njenog gazde Dragana Đilasa kojom nameću Srbiji kolektivnu krivicu po nalogu stranaca.

Da stvar bude još više ogoljena, tezu o Srebrenici oborilo je više međunarodnih komisija sastavljenih od najvećih stručnjaka u oblasti prava, a jednu je predvodio profesor Gideon Grajf, dok je član druge bio ugledni bečki profesor Valter Manušek.

Razlika je očigledna, a narod Srbije može jasno da vidi ko pokušava da mu nametne kolektivnu krivicu za navodni genocid koja će biti dalje korišćena za razbijanje Srbije, Republike Srpske i interesa srpskog naroda na Balkanu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Jovica

27.10.2021 13:29

Bravo Ana ti si najbolji predsednik Vlade koje je Srbija ikad imala nemoj da se spustas na nivo Marinike koja radi protiv svog naroda veliko ti hvala sto si ucinila za svoj narod zivela Srbija

Aleksandar

27.10.2021 14:20

@Jovica - Stoko izdajnicka,jednog Dan a tebi I tvom idajnickom vodji Djilasu sudice narod,Ana bravo