ĐUKANOVIĆ OČITAO LEKCIJU NEVENI MADŽAREVIĆ I SVIMA SA ĐILASOVE TELEVIZIJE Srbija treba da sankcioniše one koji su brutalno vređali našu himnu nazivajući stihove najpogrdnijim imenima
Alo!/Vladimir Marković

 

Vladimir Đukanović se oglasio na svom instagram nalogu izrevoltiran postupkom novinarke i voditeljke Nevene Madžarević sa televizije Nova S, koja je pod direktnom uređivačkom politikom jednog od lidera nestabilne opozicije, Dragana Đilasa, koje su sa gnušanjem pričale o intoniranjem himne tokom početka prvog školskog časa.

Naime, voditeljka Nevena Madžarevic sa Đilasove televizije je sve vreme insistirala da himna nije dobra i da je problematično to što je pevaju deca.

"Aleksandra, koliko sam vas dobro razumela, vi imate problem što je Bože pravde naša himna, a i što je deca slušaju na početku školske godine", rekla je Madžarević tokom razgovora sa svojom koleginicom.

Brutalno je i sramno vređanje srpske himne na ovaj način, naglasio je Đukanović, a onda dodao da to uopšte nije čudno s obzirom na činjenicu da sve to dolazi sa televizije Nova S, koja je pod direktnom kontrolom Dragana Đilasa i Šolaka.

"Sramno je i skandalozno vređanje himne "Bože pravde" koje se moglo čuti u jutarnjem programu Televizije Nova S. Republika Srbija bi morala da sankcioniše one koji su tako brutalno vređali našu himnu nazivajući stihove himne najpogrdnijim imenima", rekao je Vladimir Đukanović.

Podsetimo, Marinika Tepić je javno napadala Srbe da su genocidan narod i optužila državu Srbiju da je držala koncentracione logore za Hrvate.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ruzica

01.09.2021 10:42

Djuka ostavite ih neka pricaju. Tako pokazuju narodu svoje pravo lice. Sve sto lose urade, a rade sve lose,narod belezi. Zato ne mogu dobiti ni 3%.

Rada

01.09.2021 10:58

Da su ove to uradile u nekoj od evropskih zemalja, verovatno bi momentalno bile sankcionisane , posto dobijaju krila upravo sa zapada, moraju da vredjaju svoje i svoj narod. Zaglibili u "kajmaku".