ALBANKE NA ČARŠAFU PISALE GADOSTI O SRBIJI Dve gošće hotela iz Albanije vređale Srbe usred Beograda
Alo!/Privatna arhiva

Dve sestre Albanke koje su bile gošće jednog hotela u Beogradu ostavile su uvredljive poruke o Srbima na čaršafu! Sobarice su ostale šokirane kad su ušle u sobu da promene posteljinu i očiste sve za sledeće goste, a zatekle su ispisane bljuvotine.

- M. M. i S. M. su u našem hotelu prespavale samo jednu noć. Kad su ujutru ušle sobarice, nisu odmah primetile da je čaršaf išaran, jer su ga Albanke okrenule. Kad su videle sramnu poruku, gošće su već napustile naš objekat - rekao je za Alo! menadžer T. M.

Kasnijom proverom ustanovio je da je reč o sestrama.

- Odmah sam o svemu obavestio agenciju koja je organizovala njihovu posetu našem hotelu, kao i našu Bezbednosno-informativnu agenciju. Rekli su mi da je ovo veoma zanimljiv slučaj za njih, a šta će konkretno preduzeti, naknadno će mi javiti - naveo je menadžer i dodao da kroz ovaj ugostiteljski objekat godišnje prođe oko hiljadu gostiju iz Albanije.

ALBANKE NA ČARŠAFU PISALE GADOSTI O SRBIJI Dve gošće hotela iz Albanije vređale Srbe usred Beograda

Alo!/Privatna arhiva

 

Najčešće su to Albanci koji, prema njegovim rečima, u naš glavni grad stižu autobusima, obično po 50 državljana ove susedne države.

- Više od dve decenije sam u hotelijerstvu, Albanci su uvek dolazili u Beograd, ali retko da bi ostali nekoliko dana, uglavnom bi prenoćili. I, uz poštovanje divnih gostiju, ipak je reč o većinski bahatim osobama. Glume ultrabogataše, kao da su iz Kalifornije, a ne iz Albanije. Dolaze autobusima, njih 50 u turi, a ponašaju se kao da su stigli privatnim avionima. Najčešće pribegavaju jadnim smicalicama, kao što je ona kad popiju svu votku iz mini-bara i u flaše naspu vodu. Traže po 10 peškira za jednu sobu, bademantile i papuče, što mi, kao hotel sa tri zvezdice, nismo u obavezi da im obezbedimo. Bukvalno se iživljavaju, što je dokaz koliko su nekulturni - istakao je naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, poslednji incident koji se desio u ponedeljak ujutru, još jedan je dokaz koliko su pojedini Albanci zli.

- Sve nas je zgrozio postupak ove dve ludače. Reč je, i to smo jednoglasno zaključili, o činu nepatvorene mržnje prema našem narodu - zaključio je za Alo! menadžer ovog hotela u centru srpske prestonice.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Simke

02.12.2022 08:09

Da Srbi to urade u albaniji zavrsili bi na interpolovoj poternici

KKK

02.12.2022 09:20

Jednostavno, ZABRANITI IM ULAZ U SRBIJU.!!!

Penzioner

02.12.2022 09:48

Pa ne morate baš svakom da izdate sobu!

Ccccccccc

02.12.2022 10:41

Trebalo je pronaći te dve dr........ine siptarske, vratiti ih da peru i olizu sobu smrduse,a onda im naplatiti sve što su uradili! I ne primati taj sljam u Srbiju , sve ih vratiti odakle su došle nakaze!!!!

db

02.12.2022 10:56

Zatvorite otvoreni Balkan - Edi Rama je neprijatelj Srbije.

Miki

04.12.2022 09:36

Suganija dosla da se okupa u Beograd.Dolaze zbog viza da bi mogli u evropu..a taj hotel sto ih prima u tolikom broju i to po 50 autobusom sta da ocekuje od zaostalih ljudi .

Јован

04.12.2022 10:21

Примитивна нација, следећи пут нема места у српским хотелима, то је предлог да се отарасимо идиота. Исто тако не разумем наше људе који тамо летују и остављају милионе да би се они наоружавали.