"TO ĆE SE SLUŠATI U BEOGRADU" Ovo je jedna od poslednjih poruka koju je Matej Periš poslao drugu pre nestanka (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Njegovo telo pronađeno je prekjuče posle gotovo pet meseci.

Printscreen

 

 

Kako se vidi na skrinšotu prepiske na whats up-u, koju je sa "Blicom" podelio Perišev drug, vidi se da je Matej bio uzbuđen zbog dolaska u Beograd i da je jedva čekao da izlazi i veseli se.

On je, svega četiri dana pre nego što je nestao, prijatelju poslao link pesme "Bekrija" uz komentar: "To će se slušati u Bg-u".

Ova fotografija danas kruži društvenim mrežama uz komentar: "E da smo barem znali..."

Printskrin

 

 

Podsetimo, telo Mateja Periša izvučeno je iz Dunava i rezultati obdukcije potvrdili su da je u pitanju on. Javnost je duboko potresena tragičnim epilogom potrage, a društvene mreže preplavile su emotivne poruke, kako Matejevih prijatelja tako i onih koji su za njega saznali preko medija.

"Mi ćemo morati pronaći reči kako to opisati.. Mirno ti more kapetane!", napisao je jedan od prijatelja Mateja Periša (27), koji navodno nije došao sa njim u Beograd na doček Nove Godine kada se Perišu izgubio svaki trag, a koji se, nakon što je danas saopšteno da je telo pronađeno u Dunavu Periš, sa njim oprostio i preko društvenih mreža.

Printskrin

 

 

Prijatelj mladića objavio je nekoliko fotografija na kojima se vide njih dvojica zagrljeni na brodu na kojem su radili, u provodu, na putovanjima, na vidikovcu, ali i video snimak gde uz osmeh pevaju "Našao sam mir na drugoj strani".

Ni građani nisu ostali imuni na ovakvu vest, te su društvene mreže preplavile poruke.

"Počivaj u miru plavooki anđele", "Neka te anđeli čuvaju", "Adio kapetane naš, mirno ti more, plovi sada nebeskim plavetnilom.. Tvoja Dalmacija te neće zaboraviti.. Počivaj u miru Božjem, porodici iskreno saučešće", piše ispod objava.

Nenad Periš, otac Mateja Periša, u Beogradu će danas preuzeti telo svog sina koji će biti sahranjen u Hrvatskoj.

 

 

Komentari (0)

Loading