CRNA SERIJA PARTIZANA Evo šta je razlog katastrofalnih partija crno-belih u šampionatu Srbije
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

U četvrtak će Partizan nastaviti meč na Banovom brdu, a u nedelju će ponovo igrati protiv istog protivnika na startu plej-ofa.

Evidentna je kriza rezultata crno-belih, potonuli su na četvrto mesto na tabeli, ali je kapiten Slobodan Urošević pokušao da podigne saigrače svojom rođendanskom porukom da su ih svi prerano otpisali. 

-Uroševićeva konstatacija pokazuje koliko su igrači željni uspeha i dobrog rezultata. Odlično znam da im trenutan položaj na tabeli teško pada, s druge strane, s koliko posvećenosti su trenirali poslednjih dana... Rade neverovatno! Verujem da će želja fudbalera i, pre svega, njihov kvalitet da dođu do izražaja i da ćemo da ostvarimo preostali cilj. Istina, biće teško protiv vodećih ekipa i naporno kroz seriju utakmica za 10 dana, ali... Optimista sam, bez obzira na raspored - izjavio je sportski direktor Partizana Ivica Kralj za "Žurnal".

CRNA SERIJA PARTIZANA Evo šta je razlog katastrofalnih partija crno-belih u šampionatu Srbije

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Nepisano je pravilo da je veoma teško pobediti istog protivnika dva puta u razmaku od nekoliko dana.

Teško... ne i nemoguće! Uveren sam da to možemo. Potreban nam je jedan dobar rezultat, malo da izađemo iz trenutnih poteškoća. Sve ćemo da učinimo da uz kvalitetan nastup dočekamo sedam utakmica plej-ofa".

-Za trenutnu situaciju na tabeli mi smo, praktično, krivi, podsetiću: posle prvog prolećnog kola i pobede u Kruševcu imali smo sedam bodova više od TSC-a i osam od Brđana?! Dakle, svojim greškama uplovili smo u trenutni položaj, međutim, imamo kvalitet da popravimo sve što nije valjalo. Verujem u igrače!

DONEO PARTIZANU TITULU, ZVEZDU DOVODIO DO LUDILA Pričalo se o njegovom samoubistvu, a evo gde je danas ljubimac "grobara" Leonardo

CRNA SERIJA PARTIZANA Evo šta je razlog katastrofalnih partija crno-belih u šampionatu Srbije

Alo!/Marko Metlaš

 

Vezista Kristijan Belić se oženio, a proslava je bila dobra prilika za neku vrstu "tim bildinga".

-Drugarstvo, u cilju što boljeg izgleda u narednom periodu, može da bude od izuzetnog značaja. Prava je stvar što je cela ekipa bila na Belićevoj svadbi, to pokazuje odnose... U ponedeljak su usitnili korak – uz moravac i užičko – u nastavku prvenstva očekujem da ga ukrupne - naglasio je Ivica Kralj.

Partizan juri drugo mesto na tabeli, koje zauzima TSC sa pet bodova više i utakmicom više od crno-belih, a Kralj podvlači da želi da vidi tim iz Bačke Topole pod pritiskom.

-Bačkotopolčani su puni pozitivnosti i energije, stvarno dobro deluju, ali videćemo ih u poslednjih sedam kola. Znate kako, sad kreće najveći pritisak, u principu... Dobro su izgledali sve ove utakmice, veliki su rival za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona - zaključio je Ivica Kralj. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading