svađa
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Žena je anonimno podelila svoju životnu priču, jer nije sigurna šta da radi. „Moj muž je idealan partner, a krio je tako veliku stvar od mene. Ne znam šta da radim'.


Očajna žena Ana (38) tek posle 10 godina braka otkrila je istinu o najboljem prijatelju svog supruga, pa sada ne zna šta da radi jer kaže da joj je muž idealan partner.

- Moj suprug Dilan ima mnogo bliskih prijatelja i zajedno smo u timu sa ljudima sa kojima se družimo. Ima jedan prijatelj, Kevin, koga sam retko viđala, ali mi je muž rekao da mnogo radi i putuje, pa nisam razmišljala o tome – počela je svoju priču žena.

Kako kaže, primetila je da Kevinu nije baš draga i da je izbegava, ali su se videli samo nekoliko puta, pa joj to nije previše smetalo.

- Nije mi bilo jasno šta sam uradila da me ne voli, muž i ja smo imali kratku pauzu kada sam bila sa drugim dečkom, ali to je bilo davno - rekla je Ana.

Njen muž je blizak sa prijateljima, pa se ponekad i sam druži sa njima, kao i sa rođacima. Žena nikada nije ispitivala svog muža, sve do jednog sumnjivog trenutka.

- Moj muž je pre par nedelja rekao da ide na pecanje sa rođacima, a ja sam organizovala druženje sa devojkama iz tog društva za isto veče. Njihova drugarica Lili je u jednom trenutku sedela na kauču i 'skrolala' po društvenim mrežama i slučajno sam videla jednu veoma čudnu fotografiju preko njenog ramena - objasnila je žena.

Naime, fotografija je pokazala Kevin u đakuziju sa drugom, a fotografija je nedavno objavljena, pre samo sat vremena.

- Zgrabila sam joj mobilni telefon i otkrila da je moj muž to postavio na svoj privatni profil, za koji ne znam. Pogledao sam i ostale fotografije, na svima su njih dvojica i cela ekipa bez mene. Izgledali su blisko, rekla je.


Anina prijateljica Lili priznala je da su Kevin i Dilan sve ovo vreme u vezi, a da ih ostatak društva podržava u tome. U vezi su ceo brak, a Ana je otkrila da ne zna šta da radi, pošto mnogo voli Dilana, a on je idealan partner.

- Ne mogu da podnesem da se borim sa nekim za muža, to me ubija - napisala je Ana na kraju.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading