klub
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Nećaka se na društvenoj mreži TikTok požalila da je izbacivač u klubu na plaži na grčkom ostrvu Mikonos zabranio njenoj tetki ulazak u klub, tvrdeći da je predebela.


Žena koja objavljuje na TikTok-u pod imenom @bellatirico požalila se svojim pratiocima na grubost osoblja u popularnom klubu na plaži na grčkom ostrvu Mikonos.

- Obično nikada ne objavljujem ovakve stvari, ali sam previše uznemirena i moram da podelim iskustvo koje sam imala na Mikonosu - napisala je u dugačkom postu ispod snimka na kome se vidi kako muškarac na ulazu u klub na plaži maše rukom objašnjavajući sebe u goste.


Tokom odmora, tetka i ja smo odlučili da posetimo Scorpios, klub na plaži za koji smo mnogo slušali. Nisam ni sanjala da bi ova poseta mogla da se pretvori u incident koji nas je ostavio bez reči i duboko povređenih – nastavila je žena, objašnjavajući da je njena tetka veoma lepa žena, ali joj je vratar na ulazu u klub rekao da ne može da joj dozvoli in.

- Razlog? Rekli su da je "previše debela da bi je pustili unutra". Takvo ponašanje vređa i istovremeno je neprihvatljivo. Nikada nikoga ne treba osuđivati po izgledu. Ne delim ovo iskustvo da bih posramio osoblje, već da bih podigao svest o važnosti ljubaznosti i uključenosti. Svi su lepi i vredni i zaslužuju poštovanje. Zapamtite, vredna je samo lepota koju nosimo u sebi. Širili smo ljubav, dobrotu i razumevanje, ne samo na Mikonosu već svuda – napisala je ogorčena nećaka, pokazujući kako je vratar tada bez pitanja dozvolio ulazak devojkama koje nisu ni imale rezervaciju. Na kraju je pokazala fotografiju svoje tetke, a potom i snimak muškarca koji joj se ubio u lice dok ju je snimao mobilnim telefonom.

Ona je dodala da im je rečeno da je tamo zabranjeno snimanje. Pratioci su bili podjednako zadivljeni i ostavili više od 11.000 komentara na video. 

- Nije uopšte debela, lepa je - piše pratilac. - Kada sam bio na Mikonosu, konobar me je pitao da li sam Amerikanac pošto imam veoma velika stopala. Nosim veličinu 40 - podelila je svoje negativno iskustvo druga žena.

– Nije ga sramota da obruka goste, već je tamo samo službenik! Ona je lepa i on treba da se stidi. U stvari, trebalo bi da bude srećan što je u njenom prisustvu - napisao je neko.

- Veoma sam tužna zbog devojaka koje su videle i čule šta se dešava u njihovoj blizini, a ipak ušle u klub. Da sam to video, otišao bih da se zabavim negde drugde – rekao je dežurni.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading