Mladenci iz Indije uradil nešto neverovatno: Ogranizovali venčanje u vazduhu, kako bi izbegli mere zabrane okupljanja (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Jedan par iz Indije po navodima medija je iznajmio avion i venčao se usred leta sa više od 160 gostiju, kako bi izbegao pravila uvedena zbog epidemije korona virusa.

Indijski mladenci Rakeš i Dakšina venčali su se pred porodicom i prijateljima u avionu u nedelju. Tako je na letu iz grada Maduraj avio kompanije "Spicejet“ na nekoliko sati da bi održao ekstravagantno venčanje u prisustvu brojne porodice i prijatelja, uprkos merama lokdauna koje se primenjuju širom Indije.

Tako je 170 ljudi bilo je u avionu Boing 737 kako bi prisustvovalo ceremoniji, prenosi Daili mail.

Na snimcima na društvenim mrežama vidi se pun avion, na dan kad je broj umrlih u Indiji prešao 300.000. Država Tamil Nadu, odakle je poleteo avion, trenutno je pod lokadunom, a venčanja su ograničena na 50 ljudi.

Zvaničnici aerodroma takođe nisu bili upoznati sa postupkom koji se odvijao neposredno iznad hrama Madurai Menakši Aman, gde je par nameravao da se venča.

Indijska avijacija pokrenula je istragu, prenose lokalni mediji.Times of India prenose da je osoblje u avionu skinuto sa dužnosti tokom leta.

Portparol avio-kompanije rekao je da je putnički avion Boing 737 bio rezervisan od Maduraja do Bangalora za putovanje nakon venčanja. On je dodao da je klijent bio upoznat sa kovid pravilima koja se moraju poštovati i negirao da je bila dozvoljena bilo kakva aktivnost na letu.

Portparol SpiceDžet-a rekao je za Indian Ekpress da je let od Maduraija do Bangalorea rezervisao putnički agent za putovanje nakon venčanja.

Nadzorni organ vazduhoplovstva za Indiju, Generalni direktorat za civilno vazduhoplovstvo, predložio je da aviokompanija podnese žalbu protiv mladenca i njihovih gostiju, navodi se u izveštajima. Svima bi moglo biti zabranjeno putničko letenje.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading