google pretraživač
Foto: Shutterstock/Foto: shutterstock.com

Prva novina je "Predlozi pretrage na osnovu pretrage drugih", koja korisnicima pruža inspiraciju prilikom pretraživanja interneta.

Sada će se predlozi prikazivati i pre nego što korisnici unesu prvu reč u polje za pretragu, zasnovani na njihovim ranijim pretragama i sličnim pretragama drugih korisnika. Na primer, ako ste pretraživali jelo iz korejske kuhinje, sledeći put bi vam se mogli prikazati predlozi za druga popularna korejska jela, zajedno sa fotografijama.

Druga novina je prikazivanje fotografija pored tekstualnih predloga pretraživanja ispod polja za pretragu.

Ovo će se dešavati dok korisnici upisuju pojam koji žele da pretraže. Umesto samo tekstualnih predloga, sada će se prikazivati i fotografije koje se odnose na pretraživani pojam, proširujući mogućnosti korisnika.

Treća funkcija omogućava pretragu čak i sa lošim internet signalom na Android i iOS uređajima. Čak i kada je internet signal spor, predlozi pretraživanja će se početi prikazivati čim korisnici počnu da upisuju pojam u pretraživaču.

Da bi se osiguralo da pretraživanje bude moguće i u takvim uslovima, Chrome će preuzeti najpopularnije predloge pretraživanja sa lokalnih Google servera i uskladištiti ih u korisnički folder. Ovo omogućava korisnicima da nastave pretragu čak i ako imaju ograničenu ili spori internet vezu, piše mondo.rs

Ove nove funkcije čine pretraživanje interneta lakšim, intuitivnijim i prilagođenijim korisnicima, čak i u nepovoljnim uslovima.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da li biste radije razgovarali sa životinjama ili govorili deset svetskih jezika? 🤔 #alo #alodnevnenovine #aloonline #fypシ #fypシ゚viral #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading