blic tv
Foto: Promo/Promo

Tačno pre godinu dana, 3. oktobra 2022, počela je sa emitovanjem Blic TV, moderna srpska televizija koja u fokus stavlja tačne, proverene i pouzdane informacije iz sveta politike, društva, biznisa, sporta, kulture i šoubiznisa.

Relevantnim sadržajem Blic TV predstavlja gledaocima realan, istinit pogled na svet kroz informativni program, odnosno u zabavnom segmentu pozitivan pogled na svet oko nas.

U novu sezonu Blic TV ulazi sa 24 sata novog premijernog programa nedeljno, 36 sati programa u sopstvenoj produkciji, 5 sati dnevno programa uživo. 13 novih tv lica i 8 novih televizijskih formata: Jutro na Blic, Moj dan Blic dan, Keš taksi, BOOM, Srce za decu, Jedi ako smeš, Neka ti je slatko i Blic Fit. Ali tu nije kraj, tokom jeseni, biće predstavljeno još nekoliko novih formata. Do tada gledaoci već od večeras mogu da uživaju u premijernom sadržaju. Srećni smo što zajedno provodimo dane na MTS kanalu 115.

Osim toga tu je bogat filmski i serijski program svakog dan.

U nastavku vam po danima predstavljamo šta su projeketi naše Blic TV, koji će vas zasmejati, zaintrigirati, zabaviti, opustiti, a do kraja godine očekuje nas još ekskluzivnog programa.

JUTRO NA BLIC - radnim danima od 07.45

Jutro na Blic drugačije je od drugih programa u sličnom terminu koje gledaoci imaju prilike da vide na malim ekranima. Veliki tim novinara i urednika svakodnevno obrađuje društvene, političke, socijalne, ali i brojne druge teme koje se tiču svakog od nas.

Građane Srbije svakog jutra bude poznate glumačke zvezde Lena Bogdanović, Miljan Prljeta i Ljubomir Bulajić, kao i Danijela Dimitrovska, jedna od najpoznatijih manekenki na svetskoj pisti.

"Jutro na Blic" možete pratiti putem video strima na portalu blic.rs.

MOJ DAN, BLIC DAN - radnim danima od 12:45

Moj dan, Blic dan je kolažna emisija koja će se emitovati uživo radnim danima, a za nju je zadužen voditeljski par koji čine Sofija Spasojević i Aleksandar Kojić. Koncept emisije je da se kroz studijske razgovore sa gostima, iz sfere javnog života, iz nekog novog ugla prođu teme koje su aktuelne u društvu.

MOJ DAN BLIC DAN - Radnim danima od 12:45 na Blic televiziji

Takođe, emisija će se na jedan zanimljiv način baviti gradskim dešavanjima, kroz priloge i uključenja repotera. Voditelji iz studija će jednom nedeljno imati izazov u kome će pokazati kako se snalaze na terenu, a za svoje goste pripremiće neka škakljiva pitanja na koja će gosti odgovarati kroz igrice u studiju.

Centralne vesti - radnim danima od 18:00

Naši voditelji Teodor Vukajlović, Milena Kadić, Rada Bjelić i Nemanja Vidić, na čelu sa urednicom Ivanom Mastilović Jasnić, za vas pripremaju najbrže i najpouzdanije vesti dana.

SCENA - radnim danima od 19:40

Šta je novo u svetu poznatih? Ko, gde, sa kim, kada bi kako? Voditelji emisije SCENA Aleksandra Ivanović, Ilija Božinović i Aleksandra Aleksov vam u svakoj epizodi SCENE pružaju uvid u živote naših najvećih domaćih zvezda.

JASNO KAO DAN - ponedeljkom od 21:00

Ekskluzivni gosti, aktuelne političke teme i suočavanje mišljenja. Jasno kao dan je politički talk show u kojem autorka i voditeljka Ivana Mastilović Jasnić postavlja pitanja ključna za interes građana Srbije.

Sportal specijal - ponedeljkom od 21:45

Jednom šampion, uvek šampion! Iako su skromno i nesebično prepustili slavu nekim novim generacijama sportista, istinski asovi srpskog i jugoslovenskog sporta su ti koji su zlatnim slovima ispisali istoriju. I nije slučajno što kažu da smo sportska nacija – posle toliko pobeda, pehara, medalja...

A gde su, šta rade i kakva su sećanje onih koji su ostavili neizbrisiv trag u svom sportu? Posetili smo neke od njih i zavirili u njihove foto-albume – pravoj riznici uspomena.

Sećanja ne blede, a njihove fotografije govore više od hiljadu reči. Ovo nije fraza, ovo je činjenica, pa ako ne verujete – uverite se uz serijal Sportala i Blica „Albumi zvezda“, autora Gorana Anđelkovića.

Biseri - utorkom od 21:00

Biseri sa Vanjom Bulićem su se nakon decenije čekanja od strane gledaoca i ljubitelja ove emisije, vratili na velika vrata! I ove sezone tu su gosti o kojima će se pričati i teme o kojima se malo priča!

Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović - sredom od 21:00

Na kauču doktorke svake srede smenjuju se poznata lica iz našeg javnog života, koji pred terapeutom i kamerama odgovaraju na do sada nepostavljena pitanja i pričaju do sada neispričane priče. Malo je ljudi koji će vam dati da zavirite u njihovu dušu. Još je manje onih koji umeju da je otključaju i izleče. Emisija Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović ih okuplja sve na jednom mestu.

Srce za decu - sredom od 21:45

Emisija humanitarnog karaktera Srce za decu koja, pre svega, ima za cilj da deci koja vode najvažnije bitke u životu izmami osmeh. Jednom nedeljno trudićemo se da obradujemo devojčice i dečake koji su smešteni na bolničkim lečenjima ali i u porodičnim domovima tako što ćemo im ispunjavati želje.

Bilo da je to da upoznaju nekog svog idola ili da je u pitanju neka materijalna stvar koju sebi nisu mogli da priušte. Voditeljka: Katarina Manojlović.

Kviz Boom - četvrtkom od 21:00

Svetski poznati kviz BOOM stiže u Srbiju od 5. oktobra. Očekujte zabavu za celu porodicu, ekipu drugara iz kraja ili koleginica sa posla, kako ispred malog ekrana, tako i za ekipu koja će u studiju pred voditeljkom Ljubinkom Klarić pokušavati da reši napetu situaciju koju je postavila produkcija serijala. Jer svako pitanje je – bomba!

Jedi ako smeš sa Anom Kokić - četvrkom 21:50

Jedi ako smeš je šaljiva emisija koja će se emitovati jednom nedeljno, počev od 5. oktobra, gde ćemo stavljati poznate ličnosti na svojevrstan test. Pred gostima će biti izbor - ili da odgovore na pitanja domaćice Ane Kokić ili da umesto odgovora pojedu neki zalogaj koji im sigurno neće prijati. Svako odbijanje odgovora će značiti da je na meniju sve izazovniji zalogaj. Kroz suze i smeh, gosti će ili odgovarati ili jesti sa našeg menija.

Keš taksi sa Milošem Bikovićem - petakom 21:30

Omiljeni KEŠ TAXI vraća se na velika vrata i to od 6. oktobra! Najveća zvezda srpske kinematografije Miloš Biković novi je voditelj emisije KEŠ TAXI! Tako se jedan od najperspektivnijih glumaca današnjice, s impresivnom evropskom karijerom, pridružuje timu BLIC televizije i najavljuje ozbiljno dobru zabavu koja očekuje gledaoce ispred malih ekrana i slučajne putnike koji se nađu u najpoznatijem vozilu!

Najzabavniji taxi u gradu uskoro kreće da vozi ulicama, a koliko će doneti smeha i odlične atmosfere uz popularnog glumca možemo samo da zamislimo!

Naj od naj - subotom 13:30

Voditeljka Ivana Mikić deli sa vama najbolje i najgore momente i nedeljne aktuelnosti iz sveta estrade u emisiji NAJ OD NAJ. Sve što niste znali o poznatima, tu smo da vam otkrijemo. Gledajte najupečatljivije momente i ispratite aktuelne teme.

Metar moga sela - subotom 16:00

Serijal rodnih mesta svih zvezda na Balkanu Metar moga sela vas vraća tamo gde je sve počelo! Upoznajte javne ličnosti iz drugog ugla i pogledajte kako su i gde odrastali. Obilazimo rodna mesta poznatih ličnosti iz sveta muzike, sporta i glume. Emisija koja vam ne dozvoljava da zaboravite odakle ste i odakle potičete.

Blic žena studio - subotom od 16:30

Pod sloganom „Pravi saveti za svaku ženu“ Jelena Isaković vas i ove sezone vodi kroz Blic žena studio, koji je sada u novom ruhu i novom terminu, sa više tema, više sagovornika, više priloga i većom minutažom.

U rubrici Aktuelno Jelenine sagovornice govore na mnoge interesantne, ali i goruće teme koje se tiču svake žene, utonućemo i u najintimnije ispovesti mnogih javnih i anonimnih žena, ali i ponekih muškaraca, u rubrici „U srcu“, a tu je i Modni žiri, koji donosi britke i duhovite komentare odevnih izbora svetskih i domaćih zvezda.

Jedna od vaših omiljenih rubrika iz „Blic žene“ – Moj novi stil – postaje redovna i u novoj sezoni „Blic žena studija“, pa će gledaoci moći da vide kako na delu izgleda transformacija naših žena koje su odlučile da promene izgled. Nećete biti uskraćeni ni za najbolje recepte, jer smo kuhinju ustupili kulinarskom triju iz Novog Sada - Mama Bubi, baka Ani i Pivokosi. Subota ostaje sinonim za „Blic ženu“ u svim svojim izdanjima. Mi se radujemo novoj sezoni, a sigurni smo da ćete uživati u onome što smo vam pripremili!

Blic fit - nedeljom od 11:45

Za početnike, ali i za profesionalce! Za sve one koji vode računa o izgledu, ishrani i zdravlju. Svake nedelje za vas u emisiji BLIC FIT treninge priprema Maja Dimitrijević.

Život bez filtera - nedeljom od 12:15

Domaće zvezde društvenih mreža koje prate milioni ljudi, prikazuju kako izgleda njihov život bez filtera. Zavirićemo u njihove domove, ispratiti kako izgleda njihov radni dan,kako se opuštaju, ali će ispred naše kamere pričati, kako o privatnom životu, tako i o svemu što ih muči a što njihovi pratioci ne mogu da vide, a ni osete. Voditeljka: Dragana Janković.

Život u balansu: Razgovori sa dušom - nedeljom od 13:00

Svima je potrebna nedeljna doza inspiracije i motivacije. Autorka i voditeljka emisije Život u balansu: Razgovori sa dušom, Beba Dragić, u razgovorima sa gostima koji su ostavili traga, vodi nas putem ličnog napretka kroz istinite priče onih koji su na različite načine došli do svog Života u balansu.

Balkanskom ulicom - nedeljom od 16:30

Svakih sedam dana autorka emisije Balkanskom ulicom, Vesna Dedić, vodi vas kroz najveće životne lekcije, trenutke sreće i tuge poznatih ličnosti koji su se popeli do srca prestonice jednom od najčuvenijih ulica Beograda.

Neka ti je slatko - vikendom od 12:35

Iz emisije u emisiju, svake subote i nedelje, budite svedoci novih kulinarskih avantura Tanje Anđelković uz duhovite replike njene mame. Splet tradicionalnih i modernih recepata su tek povod za razgovor sa poznatim gostom u svakoj emisiji, uz mnogo anegdota, iskrenih i toplih priča. “Rivalitet” kćerke i majke uz atraktivne goste garantuje dobru zabavu i inspiraciju za gastronomske eksperimente u emisiji Neka ti je slatko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading