televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (22. mart)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Transporter 3

Frenk Martin je prisiljen da transportuje Valentinu, kidnapovanu kći Leonida Vasiljeva, direktora ukrajinske Agencije za zaštitu sredine, od Marselja, preko Štutgarta i Budimpešte, sve do Odese na Crnom moru. Tokom puta, uz pomoć inspektora Tarkonija, Frenk mora da se suoči s ljudima koji su ga primorali da prihvati posao, agentima koje šalje Vasiljev da ga presretnu i Valentininom potpunom nesaradnjom. Uprkos njenom ciničnom odnosu i njegovom otporu, Frenk i Valentina se zaljubljuju jedno u drugo dok beže iz jedne sumanute i pogubne situacije u drugu. Uloge: Džejson Statam, Robert Neper, Natalija Rudako.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (22. mart)

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Decembarski dečaci

Maps, Spit, Spark i Misti, sem sto su svi napuštena deca, imaju mnogo zajedničkog. Bez nade da će se ikada priključiti nekoj porodici, sami stvaraju svoj porodični spoj. I onda sasvim neočekivano stižu vesti da bi jedan mladi bračni bar mogao da usvoji jednog od njih, i dugogodišnji prijatelji tada počinju da dele nešto drugo - rivalstvo za mesto izabranog. Uloge: Danijel Redklif, Teresa Palmer, Džejms Frejzer.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (22. mart)

Foto: IMDB

 

 

13.00 RTS1

Čekaj me, ja sigurno neću doći

Alek je očajan jer ga je nakon trogodišnje veze ostavila Teodora. On pati, bezvoljan je, utučen, stalno pominje samoubistvo. Jednostavno, ne miri se sa tim da je veza gotova. Ima svakodnevne samosažaljevajuće seanse kod svog drugara Baneta. Uprkos Banetovim savetima, Alek i dalje zove Teodoru, koja se u međuvremenu zaljubila u Nemanju. Teodora, koliko god bila odlučna i čvrsta kada se viđa s Alekom, toliko je snishodljiva i bespomoćna kad provodi vreme s Nemanjom. Problem je u tome što se Nemanja nije zaljubio u nju, već u u Marinu, nekoliko godina mlađu devojku. Nažalost, Marina nije zaljubljena u njega. Nju jako privlači Alekova „slovenska depresija“. Ona ne zna da je razlog njegovom „šarmu očajnika“ brodolom s Teodorom i misli da je Alek takav sam po sebi. Uloge: Miloš Samolov, Mirjana Karanović, Gordan Kičić, Milica Mihajlović, Branislav Trifunović, Vanja Ejdus, Petar Božović, Jelena Đokić, Danica Maksimović, Ljuba Bandović, Tanja Pjevac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading