KAFANA, PIĆE I TOMPUS Bratu Luke Bojovića prija život na slobodi, uhvaćen kako lumpuje u ludom provodu
Printskrin

 

Brat Luke Bojovića, osumnjičen za krađu skupocenih satova u Nemačkoj, od 18. juna nalazi se van zatvorskih zidina

Zlataru Nebojši Bojoviću, koji je pre nešto manje od dve nedelje pušten iz pritvora, dani na slobodi i te kako prijaju.

Bojović vidno smršao nakon izlaska

Bojović, inače brat Luke Bojovića i prijatelj brojnih srpskih estradnih umetnika, uhvaćen je tokom izlaska u jednom poznatom prestoničkom restoranu.

Opustio se

- Nebojša je u kafanu došao s prijateljima. Videlo se da je opušten, a zapalio je i tompus. Svi okupljeni su primetili i da je znatno smršao tokom boravka iza rešetaka - navodi se.

Podsećanja radi, poznati juvelir je uhapšen u decembru prošle godine zbog sumnje da je sa trojicom saučesnika organizovao pljačku skupocenih satova marke "brege" u Diseldorfu. Pritvor u kome se nalazio od hapšenja ukinut mu je 18. juna.

- Bojović će se u nastavku procesa braniti sa slobode - rekao je ranije njegov branilac Momčilo Minić. Spektakularna krađa u Diseldorfu dogodila se 14. decembra, a srpska policija uhapsila je N. S., označenog kao vođu grupe, kao i Nebojšu Bojovića, A. J. i S. Š.

Kolima u radnju

- A. J. i S. Š. su kolima uleteli u tržni centar, polupali stakla i pokupili 43 sata i narukvicu. Samo devet dana kasnije uhapšeni su u Beogradu, blizu stana N. S., koji je priveden dok se nalazio s Bojovićem - ispričao je izvor iz istrage i dodao da su satovi koji su ukradeni prilično luksuzni, te da je jedno od zaštitnih lica te marke čuveni fudbaler Kristijano Ronaldo.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Vuk

03.07.2021 20:10

Ovo je Srbija brale, IMA SE MOŽE SE!!!

Zoran

04.07.2021 10:07

U srbiji zakon važi samo za sirotinju

Ja

03.05.2022 14:27

@Zoran - Upravu ste samo za siromašne, dripcima nesmeju da zucnu