PRITVOR ZBOG POKUŠAJA SILOVANJA U NOVOM SADU: Odvezao devojku u šumu, a onda je terao da ga zadovolji
Foto: Shutterstock

Njemu je ova mera posle hapšenja i saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu izrečena zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će  ometati postupak uticajem na svedoke i da bi mogao da ponovi krivično delo.

On,inače ima prijavljeno boravište u Novom Sadu, 10. jula prošle godine je pokušao da siluje dvadesetogodišnju devojku iz Novog Sada. Ona je, kako saznajemo, bila na ulici, u novosadskom naselju Liman četiri, kada joj je on prišao i sa njom započeo razgovor. Posle toga su, navodno otišli u jedan kafić na piće, a on joj je predložio da se provozaju njegovim motorom.

Zatim je devojku u ranim jutarnjim satima odvezao na nasip prema Šodrošu, gde je počeo da skida pantalone, zahtevajući od dvadesetogodišnjakinje da ga oralno zadovolji. Žrtvu je vukao za kosu i ruke, ali je ona uspela da iskoristi pogodan trenutak i da pobegne odatle, a prilikom bežanja je pala i lakše se povredila.

Devojka je odmah slučaj prijavila novosadskoj policiji, koja ga je prvog dana novembra prošle godine pronašla i uhapsila, posle čega je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo. Sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor koji mu je sada produžen.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading