baka
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

- Jedna bakica od preko 80 godina bila je sa unukom u kolima u McDonald's drajv restoranu. On je uzeo doručak, a ona kafu. Za trenutak je stavila između kolena da je pridrži, kako bi izvadila novčanik i platila. Kafa joj je bila toliko vrela da se odmah štrecnula i polila po krilu. Krenulo je nenormalno da je boli. Unuk je brzo odvezao u hitnu, opekotine su bile trećeg stepena, a troškovi lečenja oko 10.000 dolara - započinje priču Katarina na svom TikTok nalogu.

Evri i dolari

Foto: Shutterstock

 

Kako dalje navodi, baka je tražila od restorana odštetu 10.000 dolara za lečenje, što su oni ignorisali. Starija gospođa se iznervirala i odlučila je da presavije tabak i unajmi advokata, gde je uračunala sedam dana lečenja, opekotine trećeg stepena i da je kafa za 30 stepeni toplija od najtoplije kafe iz kućnog aparata.

- Tad je politika popularnog restorana brze hrane bila da služe kafu koja ide do 82 stepena celzijusa toplote. Naravno, advokati restorana iznesu svoje argumente da baku niko nije terao da prosipa kafu po sebi i da se drugi korisnici nisu žalili na toplotu kafe. Ali, porota je stala na stranu bake i presudili su odštetu na neverovatnu svotu od 2,5 miliona dolara - nastavlja Katarina.

BAKA DOBILA ODŠTETU OD 2,5 MILIONA $ Kako joj je poseta restoranu donela milione: Sve je počelo bezazleno...

Foto: Shutterstock

 

Danas je u ovom restoranu kafa za deset stepeni hladnija i na svakoj čaši piše ''Pazi - vruće!''

- Neće više da rizikuju sa bakama koje znaju dobre pravnike - zaključuje ona.

 

 

Izvor: Kurir/TikTok

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading