GURAO JOJ GLAVU U WC ŠOLJU! Isplivali detalji Daliline skandalozne prošlosti, njen bivši obelodanio sve: Koristili smo i motornu testeru!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević stekla je popularnost učešćem u rijaliti programima. Započela je svoju karijeru u rijaliti programu "Parovi", a potom se oprobala i u "Zadruzi" gde i sada trenutno boravi. U velelepnoj vili je boravila Dejanom Dragojevićem, ali i sa Mladenom Vuletićem. 

Poznato je da je Dalila bila pred kamerama u vezi sa Mladenom. On je pre par godina ponizio Dalilu kada je tokom "Parografa" otkrio kakve perverzije voli.

Mladen Vuletić

Vladimir Marković

 

Mladen je u jednom momentu do detalja opisao šta su radili u krevetu.

- Gurao sam joj glavu u WC šolju, Ona je mnogo perverzna. Voli ponižavanje i batine. Jednom je tražila da joj je lupam crevom po g*zi, rekao sam tada daleko od moje kuće. U s*ksu je super, ali nije normalna potpuno - reklao je Mladen i dodao.

- Volela je da upalim motornu testeru da bruji pored nas kada imamo odnos - rekao je Mladen, dok je Dalila nemo gledala i bila na ivici suza.

NEVIĐENI ŠOK! Lepi Mića za ovonedeljne potrčke postavio njih, ova odluka promeniće tok rijalitija, Maja ostala izbezubljena, a Car najavio haos!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vule

28.12.2021 14:46

Ovaj krimos je nanveci uvezeni lazov u srbiji.