KAKO JE SAMO USPEO DA STANE?! Janjušu zafalilo adrenalina pa je rešio da se "dopuni", a evo gde je otišao! (VIDEO)
Printscreen

Marko Janjušević maksimalno iskorišćava da provodi svo slobodno vreme sa svojom porodicom i nadoknadi sve ono što je propustio boravkom u rijalitiju, takođe se kaje zbog svojih pogrešnih poteza sa bivšom ljubavnicom Majom Marinković zbog koje je i okončao svoj dugogodišnji brak sa suprugom Enom i o tome non-stop priča svojim pratiocima.

Nakon izvesnog vremena izgleda da je Marku Janjuševiću  kliknulo i da mu je došlo u glavu šta je izgubio, te svaku svoju objavu posvećuje Eni i tuguje, a fanovi ga bodre da se bori, stisne petlju i ispravi situaciju koju je sam pokvario.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Šta reći, nego kakav sam ja konj.. Konj marke dorat..

Sa druge strane, od svoje ćerke se ne odvaja, vodi je svuda, te uživa u njenom društvu i ispunjavanju svih želja svojoj naslednici.

Provod u luna-parku i dalje je broj jedan i za mlađe, ali i starije, te je u momentu dok je svoju princezu odveo da uživa, uživao i on sam, kupivši kartu za ringišpil.  

S obzirom na to da odavno sebi nije priuštio ovakvu adrenalinsku zabavu, reklo bi se da mu je baš prijalo, a društvo koje ga je u tom trenutku snimalo je bilo vidno raspoloženo, a kako je sve to izgledalo, možete videti u videu ispod.

BONUS VIDEO:

UTEHU PRONAŠAO U ALKOHOLU Evo s kim se Ša opija u pokušaju da zaboravi Taru

Komentari (1)

Loading
KoBra

02.09.2021 06:33

Ma kliknulo je njem da ne kazem gde... Ko Janjušu jos veruje? Veruju mu samo one bakice sto ga susrecu u prolazu i pitaju hoce li se vratiti zeni ili Maji. Dzabalebaros teski. Ni stava ni karaktera. Zenu koristi kao tuku obicnu za svoju licnu promociju radi zadruge i priča kojekakvih