IVANA I VLADIMIR U VEZI, ZADRUGAR IH OTKRIO Ozbiljna devojka i jeste za njega!
Foto: Printscreen/instagram

Gostujući u emisiji "Narod pita", Nadica Zeljković i Filip Car dotakli su se i odnosa Ivane i Vladimira, a bivši zadrugar je imao šta da kaže o njima. Zanimljivo je da je on izneo mišljenje da su reperova bivša supruga Ivana Aleksić i bivši zadrugar Vladimir Tomović možda u ljubavnoj vezi:

Printscreen

 

 

- Svako je krojač svoje sudbine, da su grešili, jesu, oboje. Ne znam da li će uspeti. Tara je mlada, unela mu je neku energiju, zanela ga time. Ona nije ispala fer prema njemu da ode na takav način - govorio je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Da je Ivana žrtva tog odnosa, jeste. Vladimir je lik, nepredvidiv, ostao sam dobar sa njim. Ozbiljna devojka i žena jeste za njega, a Ivana je takva. Mislim da može da bude nešto više od prijateljstva, možda već i jeste. Pitao sam ga, ali je on vešto izbegao da odgovori - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Tara definitivno vodi njihov odnos, ona je alfa i omega za sve. On je jedno poslušno kučence. Ja podržavam tu ljubav ako je on srećan. On je naivan. A što se tiče Vladimira i Ivane, ne bavim se tim pričama. Stekla sam utisak da je ona jedna kvalitetna žena, a i vrlo lepa. A Tomović je dečko na svakom polju na svom mestu, on me je oduševio. Jedino što mnogo igra rijaliti. Tako da su se našla dva kvalitetna čoveka, ako postoji nešto, želim im svu sreću - rekla je Nadica.

BONUS VIDEO:

UHVATILA GA ZA POLNI ORGAN! MILJANA KULIĆ DOŠLA NA NASTUP DARKA LAZIĆA, GURALA MU PARE U MAJICU A evo kako je pevač reagovao!

Komentari (0)

Loading