LOMIMO BANDERE! Darko Lazić nakon nesreće krenuo ponovo da se bahati, a ovom gnusnom rečenicom će tek razbesneti javnost u Srbiji!
Vladimir Marković

Naime, Darko Lazić se pre dva dana zakucao u banderu na putu između Pećinaca i Šimanovaca, kada je sa svojom ekipom išao na snimanje spota za novu pesmu.

Kako se navodi, automobilom nije vozio Lazić, već druga osoba, a kada je tokom vožnje pukla guma, auto je udario u bankinu i zakucao se u banderu, ali srećom, niko nije povređen.

Darko nije upravljao automobilom, već njegov vozač. Sve je u najboljem redu, trenutno je na snimanju spota, samo je malo ugruvan - rekao je tada za Alo! Darkov PR menadžer.

Ubrzo nakon udesa Darko se uputio ka mestu gde je trebalo da snima spot, ali umesto da svojim primerom apeluje na druge da voze pažljivo i savesno, Darko je bahato, u svom maniru, pokušao da se našali na račun nezgode koju je doživeo.

- Otkinuli smo banderu, pa smo je poneli! Kidamo, bre! Ide gas - rekao je Lazić, ali mu to nije bilo dovoljno, pa je pozvao trubače koje je angažovao za snimanje spota da mu sviraju. Da udes, međutim, nije bio nimalo bezazlen, potvrđuje i to da je prednja strana auta totalno uništena.

LOMIMO BANDERE! Darko Lazić nakon nesreće krenuo ponovo da se bahati, a ovom gnusnom rečenicom će tek razbesneti javnost u Srbiji!

Foto: ATA Images

 

U tome ništa ne bi bilo čudno da Lazić pre samo dve godine nije jedva izvukao živu glavu nakon što je doživeo težak udes.

Darko je tada u Brestaču kod Pećinaca vozilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a kasnije je analizom krvi utvrđeno da je pevač u trenutku nesreće bio pijan. Folker je više od mesec dana boravio na Intenzivnoj nezi KBC Zemun, gde je više puta operisan, a njegovo zdravstveno stanje menjalo se iz dana u dan. A da stvar bude još gora, Lazić je tada vozio bez vozačke dozvole, koja mu je bila oduzeta zbog drugih prekršaja, a istim tempom je nastavio i nakon što se oporavio od saobraćajke.

Tako ga je policija nekoliko puta zaustavljala zbog vožnje bez vozačke dozvole, ali i zbog drugih saobraćajnih prekršaja.

Tvrdeći kako je ljubitelj brze vožnje, on je na svoj Instagram profil ponosno kačio snimke na kojima pokazuje kako juri 200 na sat iako je propisana brzina na putu znatno manja. Lazić je takođe prošle godine priveden nakon što je vozio automobil bez vozačke dozvole, pa je morao da plati kaznu 200.000 dinara. Međutim, sve to nije bilo dovoljno da se Darko smiri, da prestane da divlja po beogradskim i prigradskim putevima, kao i da stekne svest o tome da on agresivnom vožnjom ne ugrožava samo sebe već i živote drugih učesnika u saobraćaju.

LOMIMO BANDERE! Darko Lazić nakon nesreće krenuo ponovo da se bahati, a ovom gnusnom rečenicom će tek razbesneti javnost u Srbiji!

Foto: Privatna arhiva

 

Tvrdeći kako je ljubitelj brze vožnje, on je na svoj Instagram profil ponosno kačio snimke na kojima pokazuje kako juri 200 na sat iako je propisana brzina na putu znatno manja. Lazić je takođe prošle godine priveden nakon što je vozio automobil bez vozačke dozvole, pa je morao da plati kaznu 200.000 dinara. Međutim, sve to nije bilo dovoljno da se Darko smiri, da prestane da divlja po beogradskim i prigradskim putevima, kao i da stekne svest o tome da on agresivnom vožnjom ne ugrožava samo sebe već i živote drugih učesnika u saobraćaju

Svi Lazićevi prekršaji:

27. 11. 2013. Vozio neregistrovan automobil. 19. 3. 2015. U Beogradu vozio 80 kilometara brže nego što je propisano.

 

20. 4. 2015. Vozio bez vozačke dozvole i pod kaznom zabrane upravljanja vozilom.

22. 5. 2015. Vozio pod zabranom.

 

7. 7. 2015. Dva prekršaja - vožnja pod zabranom i bez vozačke dozvole.

 

11. 8. 2016. Nepropisno parkiranje u Beogradu.

 

22. 11. 2016. U mestu Umčari vozio je 20-40 kilometara na sat više od ograničenja. Istog dana napisana mu je i prijava zbog vožnje bez vozačke dozvole.

 

26. 11. 2016. Kazna Komunalne policije zbog nepropisnog parkiranje na aerodromu u Beogradu.

7. 12. 2016. Kažnjen sa 15.000 dinara, plus 1.500 dinara sudskih troškova, zato što nije hteo da kaže ko je vozio automobil registrovan na njega koji je prošao na crveno svetlo. Kaznu još nije platio.

 

18. 12. 2017. Nepropisno parkiranje u Rakovici. 17. 4. 2018. Vožnja bez vozačke dozvole i brza vožnja (u naseljenom mestu vozio između 70 i 100 kilometara na sat).

 

23. 10. 2018. Vožnja bez vozačke dozvole i brza vožnja.

 

28. 3. 2020. Kršenje zabrane kretanja za vreme policijskog časa.

29. 4. 2020. Vožnja bez vozačke dozvole u blizini Brestača. Lazić je tada platio kaznu 200.000 dinara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan

26.05.2021 11:11

Lik je totalno bez brige i pameti, Nemačkoj posle dva tri prekršaja upute te kod psihijatra, a njih teško možeš da se lako otreseš.