Zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

Političar Aleksandar Požgaj poznat je po svojim skandalima koje je imao u rijaliti šou programima u kojima se takmičio.

Naime, on je ove godine ušao u Elitu, međutim pre neki dan je diskvalifikovan zbog kršenja pravila.

Njegovo poslednje učešće u rijalitiju "Parovi" privuklo je ogromnu pažnju javnosti, obzirom da je ušao u odnos sa Milijanom Bogdanović koja je bila sa 53 godine starijim izabranikom Milojkom Božićem, a spekulisalo se i da su Aleksandar i Milijana bili čak i intimni, iako je on u tom trenutku bio u braku, pa čak i skidao burmu zbog celog pritiska koji je u tom trenutku imao, da bi se potom po završetku rijalitija potpuno povukao iz javnog sveta.

Ipak, nakon svega toga, njegova žena mu je oprostila i njihova ljubav je, na kraju, pobedila. A on je isticao da oseća neizmernu zahvalnost prema svojoj supruzi što je ostala uz njega.

Ove godine par se venčao i u crkvi, a Ivana je blistala u nesvakidašnjoj venčanici sa dekolteom gotovo do pupka i sa resama, dok je ispod imala šorts koji se nazirao, a preko providni materijal.

Požgajeva žena Ivana, inače važi za pravu prirodnu lepoticu i svojim objavama na Instagramu mnoge ostavlja bez daha.

Podsetimo, osim incidenta koji je imao u rijalitiju "Parovi", u "Eliti" je bilo još nekoliko situacija u kojima je Aleksandar Požgaj bio u centru pažnje. On je, kako se navodi, u jednom trenutku odlučio da čak štrajkuje glađu i odbije da primi infuziju kako bi isterao svoje. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading