Grejsi Bon
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Vlasnica najvećeg du*eta na svetu Grejsi Bon, koja zarađuje od prodaje fotografija na sajtu za odrasle, kupila je avion. Ali za razliku od „koleginica“, ona to nije uradila od obesti nego iz nužde.

Grejsi je pre nepuna dva meseca kukala da zbog pozamašne pozadine ima problem svaki put kada leti avionom - em ne može da se smesti na jedno sedište, em joj je pojas kratak. Zbog toga je morala da koristi dva mesta, za šta je, naravno, uredno plaćala dve karte. Na njenu sreću i na sreću njenih 5,5 miliona pratilaca, pre nekoliko dana je rešila taj problem - makar zasad.

„Upravo sam kupila svoj prvi avion. Komercijalne avio-kompanije ne prave veća sedišta, pa sam uzela stvar u svoje ruke “, obelodanila je na svom Instagram profilu Grejsi.

U video-snimku je pokazala koliko se raduje, uzbuđeno je skakutala pored „cesne“, saginjala se ispod da proveri je li sve u redu, a onda je pokazala da sedišta savršeno pristaju njenoj zadnjici.

Grejsi Bon

Foto: Printscreen/instagram

 

„Ovaj avion je savršen za velike devojke poput mene. Mislim da su vrata veoma široka, tako da možete lako da uđete. A sedišta su divna. Neću više morati da kupujem dve karte. Tako sam srećna“, navela je, pa nesvesno otkrila da ipak „nije žvaka za seljaka“. Htela je da uključi klimu, ali nije umela da pronađe odgovarajuće dugme na kontrolnoj tabli. To je nije omelo da svoje obraćanje završi konstatacijom:

„Upravo mi je ovo trebalo. Cena je bila prilično visoka i sigurno ću biti u dugovima do kraja života, ali isplatilo se. Zaljubljena sam u svoj novi avion. Naporan rad se isplati.“

Grejsi Bon

Foto: Printscreen/instagram

 

Sreću zbog kupovine aviona ovoj dvadesetšestogodišnjakinji nisu pokvarili ni brojni negativni komentari tipa: „Kako se zove ova boleština? Umesto da pare potroši na lečenje, i to i tela i psihe, ova guzata nakaza kupuje avion!“

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading