Sin Ane Bekuta objavio Mrkin video
Foto: Alo/Printscreen

Milutin Mrkonjić preminuo je na današnji dan, 27. novembra, 2021. u Beogradu, a pevačica Ana Bekuta je bila slomljena zbog njegove smrti.

Njen sin Igor Polić i dalje tuguje zbog Mrkinog odlaska. Sudeći po emotivnom snimku i poruci koju je objavio na društvenoj mreži Instagram dve godine od smrti političara.

- Dve godine su prošle od trenutka kada si tiho nestao iz mog sveta, ostavljajući za sobom samo sećanja i prazninu koja ne jenjava - počeo je Polić, pa potom dodao:

Sin Ane Bekuta objavio Mrkin video

Printscreen

 

- U mom srcu ostaćeš zauvek, kao svetionik sećanja koji me vodi kroz tamu gubitka. Grlim uspomene i nosim te sa sobom kroz sve izazove koje donosi život. Tvoja prisustnost i dalje je jaka, iako se ne može opipati ili videti. Zauvek ćeš biti deo naših života i bez obzira na vreme koje prolazi, tvoj duh će nastaviti da živi sa nama.

Sve ove misli, inače, Igor je ispisao preko starog snimka na kom Ana i Mrka plešu, što je mnoge ganulo. Tu se, pak, nije i zaustavio.

- Neka tvoja duša pronađe mir tamo gde si, a ja ću nastaviti da te nosim u srcu kroz dane koje donosi budućnost, ćekajući dan kada ćemo se ponovo sresti - istakao je potom Bekutin naslednik, uz emotikon slomljenog srca.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading