Karađorđe
Foto: Alo/Printscreen

Bivši rijaliti učesnik i otac Aleksandre Subotić, Karađorđe Subotić, postao je viralan kao dostavljač hrane nakon rijaliti karijere, a sada je osvanuo i snimak njega kako dostavlja hranu obučen kao Spajdermen.

Naime, on sada mesečno zarađuje više od 1.000 evra, a sada je otkrio i koliko najviše dobija za bakšiš i šta mu najteže pada.

- U suštini bakšiš ide od 100 do 200 dinara - rekao je on.

Kako ističe, nije mu problem da radi pa čak i kada dostavlja na četvrti ili peti sprat u zgradi bez lifta.

- Radim već nekih mesec dana, preko 1000 evra može da se zaradi, a da se ne rade neke stvari koje ja ne želim da radim, doduše vožnja po lepom vremenu, lepo je za sedeti u bašti, ne za bajs, ipak je vrućina - rekao on, pa dodao:

- Svi se čude, ja sam prošao toliko zatvora, daleko od toga da sam ja nesnađen, ovaj posao mi daje određeni vid slobode i daje mi komoditet u zaradi, plaća se na vreme, suštinski dostojanstven. Ima dosta ljudi koje ja poznajem, a koji su bivši kriminalci koje rade to isto - rekao je on nedavno za Republiku.

Podsetimo, Ljuba Pantović je dobila bivšeg muža Karađorđa Subotića na sudu nakon što ju je on optužio da je podvodila njihove ćerke.

- Ljuba nije odustajala. Gonila ga je do poslednjeg dana. Želela je slučaj da istera do kraja i da se utvrdi istina. To je trajalo. Karađorđe je izbegavao suđenje. Ona je istražila slučaj i podnela podnesak. Iznela je osnovanu sumnju da mu školski drugari iz policije pomažu oko dajava kad ne treba da bude kod kuće kako bi izbegao suđenje sa njom. To je čak i javno rekla - priča izvor dobro upućen u slučaj za Kurir.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading