Muž Aleksandre Subotić
Foto: Alo/Printscreen

Starleta i nekadašnja rijaliti učesnica, Sandra Subotić često izaziva reakcije javnosti zbog svojih lapsusa i izjava. Ona je sada na svom Instagram profilu objavila niz fotografija koje su izazvale lavinu komentara. 

Naime, starleta je otišla na jedan salaš, gde je napravila snimke i fotografije pored konja. Međutim, ono što je mnogima privuklo pažnju jeste način na koji je Aleksandra pozirala.

Ona je prišla konju, a potom izbacila zadnjicu i tako se slikala. Odmah zatim je usledila i fotografija iz štale, gde se starleta slikala u senu. 

Komentari su se nizali jedan za drugima:

- "Pazi da ne slomiš kičmu", "Ko koga jaše, konj nju ili ona konja?, "Kakva je ovo poza?", "Grudima prišla, d*petom ostala" -  bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Sandra je i nedavno bila na meti podmeha zbog previše fotošopa koji koristi u obradama svojih fotografija. Ona je sredila i Pecu i sebe, a mnogi su komentarisali da izgledaju kao porcelanske lutke. 

@alo_portal Pevačica otkrila da li je teško biti Jelena Rozga i kako se oseća u svojoj koži, a ova stvar joj jedino stvara problem 👇🏻 #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #foryou #viral #fyp #jelenarozga ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading