Karadjordje
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Piše: Ermin Biberović

Karađorđe Subotić se od prošle godine bavi dostavom hrane u srpskoj prestonici i od toga živi. On je jednom prilikom rekao da mu nije lako da razvozi porudžbine, te da bi rado u rijaliti, ali kako ga nisu pozvali, ne preostaje mu ništa osim da radi.

Alo! paparazzo uhvatio je danas Subotićkinog oca i bivšeg muža Ljube Pantović na radnom zadatku. Dok se one šepure na Instagramu i hvale luksuzom, on očito jedva sastavlja kraj s krajem. Aleksandra je čak bahato snimala svoje pomoćnice dok su joj čistile kuću, a ona je sve vreme ležala o čemu možete da čitate OVDE! 

Aleksandra je, podsetimo, pozdravila to što njen otac radi i istakla da svako mora da se bori za sebe, te tako objasnila da mu ne daje novac koji njoj ne manjka.

- Aleksandra jednostavno smatra da svako treba da se izdržava od svog rada - naveo je Karađorđe, te otkrio kako je ona reagovala na njegov posao dostavljača hrane.

- On je na moj posao reagovala vrlo pozitivno, podržala me je jer smatra da svako od nas treba da bude ekonomski nezavistan - dodao je nekadašnji učesnik Zadruge.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading