Džej Ramadanovski
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Alo! redakcija se uputila u piceriju Cezar na Dorćolu, koja je bila jedno od omiljenih mesta pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.

U lokalu se skoro održala promocija trejlera za film "Nedelja" po Džejevom životu, koji će se baviti njegovom pričom od teškog odrastanja do muzičke slave.

U lokalu smo sreli repera Alena Sakića, sina druge muzičke legende Sinana Sakića, koji je uživao u hrani i piću sa prijateljima, ali se prisetio Džeja.

- Znam Džeja od malena, jer su moj tata i on bili prijatelji - počinje Alen. - Kad me pitaju koju njegovu pesmu najviše volim, ne mogu da odlučim, jer to je ko da me pitaju koju ćaletovu najviše volim. Iskreno, volim sve!

Kako se i sam bavi muzikom, ali drugom vrstom, Alen priznaje da muzičke savete nije tražio ni od oca ni od Džeja, ali da zna svašta o njihovim ludostima sa nastupa:

- Mnogo toga i nije za priču - počinje on kroz smeh. - O Džeju, kao i o mom ocu, bi bilo materijala za sedam delova za film! Sinan i on bi pravili privatne proslave  gde se okupi ekipa i ostavi pare do 5 ujutru. Ti provodi u lokalima su bili takvi da ih ne bi oprali ni Sava ni Dunav!

- Kao klimac sam bio u klub Bombo koji je Džej držao - kaže Alen i dodaje:

- Džej je bio veliki zavodnik i davao mi je savete o ženama.

Iako Džeja više nema, Alen je blizak sa njegovom porodicom:

- U kontaktu sam sa njegovom ćerkom Marijom. Ona je od skoro krenula da peva - rekao je on.

- Naravno da mi nedostaje Džej - priznao nam je on i dodao:

- Nema više takve muzike kakva je bila Džejeva i Sinanova. Možda samo Aca Lukas i Aco Pejović još imaju takvu emociju. Takva muzika ne može da se zaboravi još sto godina! - rekao je Alen za Alo!.

Podsetimo, film o Džeju se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostavrenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu. Uloge su dodeljene istaknutim glumcima: Huseinu Alijeviću, Marku Janketiću, Stefanu Vukiću, Alekseju Bjelogrliću, Alenu Selimiju, Ani Pindović, Maši Đorđević i mnogim drugim.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading