Aleksandra Mladenović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Odnos, veza i raskid popularne pevačice Aleksandre Mladenović sa izvesnim Stefanom prethodnih dana uzburkao je javnost, a sve je iznenadila poruka podrške koju joj je, po svemu sudeći, poslala koleginica.

 Na društvenim mrežama sada se pojavio snimak poruke pune utehe i podrške koju je navodno Stanojka Mitrović Ćana poslala Aleksandri nakon skandala sa bivšim dečkom.

- Ima toliko vremena i toliko dobrih momaka koji te zaslužuju, a ovo što je bilo zaboravi! Povratka nema, glavu gore. Neko tebe čeka, veruj u to i sigurno će se pojaviti. U svakoj vezi trebaju kompromisi, a ako nešto ne ide, odmah menjaj, precrtaj i idemo dalje. Menjaj sve dok se ne pojavi onaj koji ti odgovara - poručila je pevačica mlađoj koleginici.

Iako nema dokaza da je pevačica zaista poslala ovu poruku Aleksandri, Ćana se potrudila da Mladenovićevu uteši na originalan način, te joj je otpevala i stihove pesme Šabana Šaulića "Princ na konju belom".

Podsetimo, Aleksandra je u ponedeljak bivšeg dečka prijavila policiji za uznemiravanje nakon što joj je probušio gume od automobila, pa pretio ubistvom i samoubistvom. 

@alo_portal “Ne placem lako, ali…”: Maja Mandzuka otkrila sta moze da je natera na suze #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚viral #fypシ #majamandzuka ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading