GRMI KAKO IZGLEDA! Pevačica Zvezda Granda smršala 20 kilograma, pa pokazala kako izgleda u bikiniju, a hejterima poručila samo jedno! (FOTO)
Printscreen

Ivana Bogićević prošla je kroz neverovatnu fizičku transofmaciju u takmičenju "Zvezde Granda" kada je skinula preko 20 kilograma i pokazala da je prava bomba na sceni.

Sa novom kilažom došlo je i novo samopuzdanje koje je dovelo do same završnice takmičenja.

Nakon niza nastupa koje ima tokom cele godine, Ivana je odlučila da za kraj leta otputuje i odmori dušu odakle redovno izveštava pratioce o svojim dogodovštinama, a svima je najveću pažnju privukla njena fotka u kupaćem u kome dobro izgleda.

 

- Uvukla sam stomak, nemam trbušnjake i zabole me - napisala je ona u opisu slike što je nasmejalo nejne pratioce koji su je ipak pohvalili za izgled.

 

Ivana je u jednom intervjuu govorila o depresiji sa kojom se svojevremeno borila.

- Nije to samo zbog kilaže. Iskreno da vam kažem, prošle godine samopouzdanja nisam imala ni malo, ali kad sam došla kod Viki Miljković u tim, Taške i ona potrudili su se da ga povratim. Oni su zaslužni što ga danas imam. Taške me je stavio na stolicu i vikao zato što se bojim svakog ko stane pored mene. I od tad su krenula sva moja ludila - priča Ivana i dodaje da danas drži vagu pored kreveta i da se meri po tri puta dnevno.

 

Kaže da sebe ne smatra zavodnicom, ali priznaje da se mnogo toga promenilo u njenom životu.

 

- Bila sam u svom svetu, depresiji. Ranije me je pogađalo kad čujem negativan komentar. Smatrala sam sebe nebitnom u ovom poslu, a danas može Jelena Karleuša da stane pored mene, osećaću se kao ona, možda čak i bolje - tvrdi pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading