EKSKLUZIVNI PAPARAZZO IZ DUBAIJA Rialda smuvala Gastoza (FOTO)
Foto: Alo!

Kako smo saznali od izvora iz Dubaija, koji je blizak sada već aktuelnom paru, te koji ih je uslikao, ali i zamolio za anonimnost, susret se desio slučajno i potpuno neplanski.

- Gastoz je otputovao u Dubai pre desetak dana, s drugarima, kako bi se odmorio ali i uživao, te bodrio naše „orlove“ iz fan zone koja se nalazi u ovom arapskom gradu. Rialda je došla tek pre par dana s drugaricama, kako bi napunila baterije za predstojeće poslovne obaveze - rekao je izvor Alo!.

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO IZ DUBAIJA Rialda smuvala Gastoza (FOTO)

Foto: Alo!

 

- Njih dvoje su se sreli slučajno na jednoj privatnoj plaži, u baru, i oduševili su se što vide poznata lica, iako se lično nisu poznavali. Srdačno su se pozdravili, izgrlili i izljubili, a onda nastavili da piju koktele i kupaju se, smeju, zbijaju šale, do duboko u noć. Od tog dana bukvalno se ne razdvajaju - ispričao je izvor za Alo!, pa dodao:

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO IZ DUBAIJA Rialda smuvala Gastoza (FOTO)

Foto: Alo!

 

- Kliknuli su na prvu i energija među njima se osetila u vazduhu. Iako su tek par dana skupa, kao da se poznaju čitav život. Zaljubljeni su jako i oči im se cakle dok se gledaju, a čini se i da su stvoreni jedno za drugo, jer osim fizičkog, kliknuli su i na intelektualnom i duhovnom nivou - završio je izvor za Alo!.

O NJENOM POTEZU SE I DANAS PRIČA Vera Matović donirala pakete vode i izlepila ih svojim posterom

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading