BOLJE MI JE IZA REŠETAKA Tiktokerkin zet izneo šokantan zahtev, ne želi na slobodu
Foto: Alo/ilustracija

Navodno je Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo da se D.H., koji je navodno osumnjičen da je pretukao svoju suprugu Saru, inače sestru tiktokerke Une Kablar, poznatije kao Uki Q, ukine pritvor.

Naime, navodno se oglasio njegov advokat Anđelko Ležajić i izjavio je za beogradske medije da on jednostavno ne želi na slobodu.

- Moj klijent mi je rekao da žalbu koju sam pisao povodom njegovog pritvora povučem, pošto je njemu u pritvoru bolje nego u braku sa Sarom. Rekao sam mu da je to nemoguće, ali on insistira - tvrdi advokat Anđelko Ležajić, Damjanov branilac:

BOLJE MI JE IZA REŠETAKA Tiktokerkin zet izneo šokantan zahtev, ne želi na slobodu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Otkako je sa Sarom u braku, on je smršao 23 kilograma. Kaže da se sada odmorio i da mu je bolje iza rešetaka. Jedina stvar oko koje se Damjan i Sara slažu je da je razvod neminovan - poručio je advokat.

Kako se navodi, D.H. bi danas mogao da bude pušten iz pritvora u kom je od 29. septembra.

- Imajući u vidu da je okrivljenom D.H. pritvor određen iz razloga jer su postojale osobite okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoka, u konkretnom slučaju na ostećenu S.H., i kako je ista ispitana u svojstvu svedoka, prestali su zakonski razlozi za pritvor, zbog čega je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za ukidanje pritvora i predloženo da se prema okrivljenom izrekne mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa ostećenom S.H. radi daljeg nesmetanog vodjenja krivičnog postupka - saopšteno je iz Tužilaštva.

BOLJE MI JE IZA REŠETAKA Tiktokerkin zet izneo šokantan zahtev, ne želi na slobodu

Printscreen

 

U postupku koji se vodi protiv D.H. zbog krivičnog dela nasilje u porodici, ispitana je svedok oštećena Sara H., navelo je tužilaštvo.

- Ona je ostala pri navodima krivične prijave, pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsko-pravni zahtev koji će naknadno opredeliti - potvrđeno je za Pink.rs iz Drugog osnovnog tužilaštva.

Podsetimo, D.H. u pritvoru je od kraja septembra, kada je Uki Q na Instagramu objavila da je on brutalno pretukao njenu sestru. Kako je Sara H. ispričala za medije, sa mužem se posvađala zbog njegove mame, a on ju je potom udarao, davio i lupao joj glavom u pločice. Sara H. danas je ispitana pred Drugim osnovnim tužilaštvom koje je posle saslušanja predložilo da se njenom suprugu ukine pritvor.

VERILA SE BIVŠA DARKA LAZIĆA Marina, rešila da stane na ludi kamen, sija u glamuroznoj haljini 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading