SKROMNI I NORMALNI Ana i Bastijan naručuju kolače za sve komšije, susedi sportskog para otkrivaju kako je živeti pored njih
Foto: Printscreen/instagram

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović (34) i njen suprug, proslavljeni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger (38) svoju porodičnu luku mira pronašli su u austrijskom gradiću Vestendorf, gde žive sa sinovima Lukom i Leonom.

Naime, zbog bliskog odnosa sa familijom bračni par Ivanović-Švajnštajger vezan je i za Srbiju, pa članovi ove porodice često borave i u našoj prestonici, a stan imaju u ekskluzivnom naselju na Novom Beogradu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Alo! je već pisao da su Ana i Bastijan ovih dana u Srbiji i sve to smo potvrdili ekskluzivnim paparaco fotografijama, pa prenosimo šta o svetski poznatim sportistima kažu i njihove komšije koje s njima dele svakodnevicu kada su u Beogradu.

Svi do jednog koje smo sreli i s kojima smo razgovarali ne kriju oduševljenje što zgradu dele s Anom i Švajnijem. Slažu se da je u pitanju izuzetno kulturna i emancipovana porodica koja ni najmanje ne insistira na činjenici da su svetski poznati, priznati i slavni u poslovima kojima se bave.

Foto: Youtube/Printscreen/Instagram

 

Vremešna gospođa koja živi u pomenutom kompleksu kaže da je saznala da Ivanovićeva i Švajnštajger žive u njenoj zgradi zahvaljujući njenim unucima.

- U prvi mah nisam verovala mom unuku i unuci kada su mi rekli da se igraju sa sinovima naše teniserke i poznatog fudbalera - počinje gospođa i dodaje:

- Ana je divna i vaspitana žena. Decu izvodi na igralište ispred našeg ulaza kao i u obližnji park, u sportskoj garderobi, bez trunke šminke na licu. Dečaci razumeju i govore srpski jezik i vaspitani su da prilaze deci i s njima dele loptu i igračke koje ponesu sa sobom. Prvo su mi unuci skrenuli pažnju na Anu, ali nisam verovala dok mi sin i snaja nisu potvrdili da su to zaista oni. Toliko su skromni i normalni da nikad ne bih posumnjala da su javne ličnosti i to takvog kova - s osmehom i oduševljenjem je priznala naša sagovornica.

Foto: Josida Masanori

 

Šetajući kompleksom na Novom Beogradu naišli smo i na poslovnog čoveka u ranim četrdesetim godinama koji je prokomentarisao svoje slavne komšije:

- Ana i Bastijan su fenomenalni ljudi. Na prvom mestu skromni i domaćinski nastrojeni. Uredno se javljaju svima nama, često zastanu i da proćaskaju. Interesuju se za dešavanja u bloku i često su inicijatori nekih akcija oko popravki ili unapređenja kvaliteta života. Ničim, ali apsolutno ničim ne privlače pažnju niti su umišljeni i zatvoreni za svet oko sebe - kaže mladi gospodin, i dodaje:

- U blizini zgrade imamo i restoran, nekoliko puta su poručili hranu i kolače i počastili komšije u parku, kada je lepo vreme. Dolaze povremeno i verovatno će zvučati kao floskula, ali oni zaista žive kao sav normalan svet - zaključio je komšija sportskog para za Alo!.

Foto: Josida Masanori

 

Proslavili šest godina braka

Ana i Bastijan u julu ove godine su proslavili šest godina bračnog života. Podsećanja radi, verili su se daleko od očiju javnosti u Nemačkoj. Bastijan je organizovao večeru tokom koje je zaprosio našu teniserku, a prsten je stigao iz najprestižnije draguljarnice. Da se par verio, javnost je saznala kada se Ana se na jednoj svečanosti u Londonu pojavila s prelepim, skupocenim vereničkim prstenom na ruci.

Onda je usledilo i glamurozno venčanje u Veneciji 12. jula 2016. godine, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija širom sveta.

REŠENA DRAMA Puštena Tea Tairović iz zatvora, otkriveno šta se dogodilo na aerodromu u Nemačkoj

 

 

Komentari (0)

Loading