ALO! PAPARACO NA LICU MESTA Ana Ivanović kafeniše dok Bastijan dadilja (FOTO)
Foto: Josida Masanori

Da bogati i slavni žive kao sav normalan svet, dokazuju Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger.

Naime, bivša teniserka i fudbaler trenutno borave u srpskoj prestonici, ali se ne ponašaju onako kako bi to javnost od njih očekivala, sa sobom ne vode svitu ljudi, obezbeđenje, dadilje... već sve obaveze oko naslednika izvršavaju sami.

Kako je Alo! ekskluzivno saznao, svetski poznati sportisti došli su sa sinovima Lukom i Leonom pre par dana u rodni grad lepe teniserke, u kojem imaju luksuzni stan.

Vreme koje očito imaju napretek provode uživajući i opuštajući se, ali na različite načine. Dok je Bastijan na sebe preuzeo brigu oko naslednika i svakoga dana ih vodi na igralište i u dečju igraonicu, lepa Ana vreme provodi s prijateljima, roditeljima...

ALO! PAPARACO NA LICU MESTA Ana Ivanović kafeniše dok Bastijan dadilja (FOTO)

Foto: Josida Masanori

 

Juče je paparaco Alo! uslikao najlepšu srpsku teniserku u luksuznom kompleksu na Novom Beogradu gde par ima nekretninu u trenutku kada se vraćala iz kafića koji se nalazi u istom bloku.

U opuštenom i sportskom izdanju, u patikama, širokom džemperu i pantalonama, sa kosom vezanom u rep i bez trunke šminke, Anu bi retko ko mogao da poveže s onom koju gledamo na crvenim tepisima i na događajima sa svetskim džet-setom kojem i sama pripada.

Naime, Ana je uživala pijući kafu s drugaricom u luksuznom i poznatom prestoničkom lokalu. Par sati su provele u opuštenom ćaskanju i smehu, koji je bio toliko glasan da su privlačile pažnju ljudi oko sebe.

ALO! PAPARACO NA LICU MESTA Ana Ivanović kafeniše dok Bastijan dadilja (FOTO)

Foto: Josida Masanori

 

Nakon toga ona se vratila u porodični dom i do kraja dana nije napuštala stan.

Dan ranije, kako smo saznali od izvora bliskog ovom paru, Švajni je sa sinovima bio u jednom tržnom centru u najnovijoj i najopremljenijoj dečjoj igraonici, gde su klinci uživali u igri, ali i u iću i piću, dok ih je fudbaler nadgledao listajući štampu i ispijajući limunadu.

Sinovi govore srpski

Kako je Ana Ivanović nedavno izjavila, njeni naslednici Luka i Leon govore četiri strana jezika, među kojima i srpski, za šta je sama zaslužna.

- Govore nemački, srpski, engleski i španski. Kada se zajedno igraju, ponekad pričaju na španskom. Tada baš i ne znamo šta tačno govore - izjavila je Ivanovićeva nedavno.

MOJA SUPRUGA SE NIKADA NIJE PLAŠILA Pevač progovorio o braku i karijeri, pa prokomentarisao starlete

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading