LUKAS ZARAĐUJE DOK SE ESTRADA ZADUŽUJE! Ekskluzivno za Alo! Saša Mirković najavio Acin spektakl u Areni
Foto: Printscreen/instagram

Najveća muška balkanska zvezda, Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, tradicionalno organizuje veliki solistički koncert u Beogradu na svoj rođendan, 3. 11.

Folker je najavio da će u Areni publici prirediti žurku za pamćenje, kao i da će organizator koncerta „Hajp produkcija“ prvi put na binu uneti svetski kvalitet i dosad neviđene audio i vizualne efekte.

Sada je Lukasov menadžer, filmski i muzički producent i vlasnik „Hajp produkcije“ Saša Mirković za Alo! otkrio pojedinosti spektakla koji sa Acom priprema za beogradsku publiku.

LUKAS ZARAĐUJE DOK SE ESTRADA ZADUŽUJE! Ekskluzivno za Alo! Saša Mirković najavio Acin spektakl u Areni

Hype Production

 

- Bez lažne skromnosti ću reći da će na Lukasovom koncertu biti vrhunska produkcija. Prvi put ćemo doneti svetsku vizuelnu i audio opremu i time podići kvalitet koncerta na viši nivo. Troškovi će biti u skladu sa kvalitetom produkcije - rekao je na samom početku Mirković.

LUKAS ZARAĐUJE DOK SE ESTRADA ZADUŽUJE! Ekskluzivno za Alo! Saša Mirković najavio Acin spektakl u Areni

Printscreen

 

- Ne volim da govorim o cenama i otkrivam koliko će nas sve koštati. Iskreno, ponosan sam što će „Hajp produkcija“ ponovo doneti inovacije u Srbiju. U karijere muzičara se ulaže, a od koncerata izvođači i producenti nikada ne očekuju zaradu. Veliki koncerti služe kao lična promocija, a ne kao vid zarade. Doduše, mogu slobodno reći, da je Lukas najveća  balkanska zvezda i da je jedan od retkih koji ima dobit od velikih koncerata. Devedeset odsto estrade doplaćuje, deli besplatno karte i na taj način pune dvorane. Mi nemamo potrebe da to radimo. Na Acinom koncertu učestvuje ozbiljan tim ljudi, preko 700 zaposlenih će biti zaduženo da to veče omogući publici nezaboravan i bezbrižan provod - objasnio je Mirković, koji se potom osvrnuo i na saradnju sa Miroslavom Ilićem i Erosom Ramacotijem.

- Nakon što na Lukasovom koncertu premijerno pokažemo novu produkciju, isto ćemo uraditi i na koncertu Miroslava Ilića koji će se održati 10. decembra u Štark areni. Ponosan sam što je živa legenda Miroslav poverio „Hajp produkciji“ 50 godina svoje karijere. On je, slobodno mogu da kažem, najveća zvezda bivše Jugoslavije i čast mi je što nam je ukazao takvo poverenje - istakao je Mirković.

- Takođe, ne mogu reći da mi ne imponuje što je od svih produkcijskih kuća na Balkanu Ramacoti izabrao da baš „Hajp“ organizuje njegov koncert u Beogradu. To je još jednom potvrdilo da zaista jesmo najjača produkcija na ovim prostorima. Čast mi je što su takvi izvođači deo našeg tima - poručio je Saša.

Druga Arena za sedam meseci

Saša je istakao i da je Aca jedan od retkih izvođača koji je sposoban da Štark arenu napuni dva puta za manje od godinu dana.

- Ovo je Lukasu druga Arena za sedam meseci, vredno radimo, a karte se prodaju fenomenalno - poručio je on.

PAZARCIMA PEVAM ZAKOPČANA DO GRLA Džidža konačno priznala ono što njene kolege godinama prećutkuju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading